Život na vagi

Ana Žderić proslavila 27. rođendan i objavila slatke fotografije: 'Moja Princeza'

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' Ana Žderić Kračun objavila je rođendanske fotografije

RTL.hr
24.10.2023 11:00

Kandidatkinja četvrte sezone 'Života na vagi' Ana Žderić Kračun proslavila je 27. rođendan, a podijelila je preslatke fotografije s kćerkicom Nikom. 

"Nema ljepšeg dana od ovoga jer ti si tu. Moja Princeza", poručila je Ana uz prizore na kojima sjedi ispred rođendanske torte s kćeri u naručju. Podijelila je i video na Instagram storyju na kojem puše u svjećice, a njezina mezimica je oponaša. 

Ana Žderić Kračun, Život na vagi
Ana Žderić Kračun, Život na vagi FOTO: Instagram

Inače, Ana je u rujnu otkrila da je krstila kćerkicu Niku. "Nika, od danas si dijete Božje", napisala je Ana uz fotografiju. Često dijeli vesele trenutke s kćerkicom i pokazuje koliko uživa u majčinstkoj ulozi. 

Ana Žderić Kračun, Život na vagi
Ana Žderić Kračun, Život na vagi FOTO: RTL

Podsjetimo, Ana je dobila kćer Niku s Dominikom Kračunom, finalistom pete sezone 'Života na vagi'. Za RTL.hr je progovorila o porođaju. "Taj dan sam bila kod ginekologice na pregledu, sve je bilo uredu i samo odjedanput je pukao vodenjak. Za raniji porođaj nije bilo nikakve naznake, ali njoj se očito žurilo", ispričala je Ana.

"Trudovi su krenuli u petak, morala sam hitno za Osijek. Patnja je krenula oko ponoći pa sve do deset ujutro. Bila sam na dripu, no na kraju su se liječnici odlučili za carski rez. Više nisam mogla izdržati, bilo je to katastrofa. Beba je malena, mislili su da će sve to ići i prirodnim putem budući da sam rodila u 35. tjednu, ali nismo uspjeli. Hvala Bogu, sve je uredu. Beba je odlično, ne treba biti u inkubatoru samo što je dobila žuticu. Rođena je s dva kilograma i 700 grama, a dugačka je 47 centimetara", dodala je ponosna novopečena majka.

Ana Žderić, Dominik Kračun
Ana Žderić, Dominik Kračun FOTO: Instagram - Ana Žderić

Ana je otkrila za RTL.hr da su ona i Dominik kupili kuću u Slavoniji i da ih čeka veliki pothvat, zajedničko useljenje. "Tu su svi naši, i moji i njegovi, puno je jednostavnije, a i život je ljepši", zaključila je tada.

Show 'Život na vagi' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'ŽIVOTA NA VAGI':