Život na vagi

Bravo! Pero uživa u ljubavi, a otkrio je svoj napredak nakon operacije: 'Mali koraci'

Peri je bilo teško izdržati i tri dana bez treninga, a sada je pokazao što je uspio dva mjeseca nakon operacije koljena

RTL.hr
18.04.2024 09:00

Kandidat sedme sezone 'Života na vagi' i pobjednik nefinalist Pero Jukić krajem siječnja je operirao koljeno, a bilo mu je teško što je zbog toga morao posustati s treninzima.

Sada je otkrio napredak nakon zahvata. "Nakon dva mjeseca mogu voziti bicikl. Istina, ne još potpuno, ali mali koraci", istaknuo je uz snimku na kojoj vozi bicikl. 

Pero Jukić
Pero Jukić FOTO: Instagram

Pero je ubrzo nakon operacije krenuo s vježbanjem. "Trening tri dana nakon operacije koljena. Ne mogu više ležati doma, odradio sam lagano samo gornji dio tijela bez ikakvog opterećenja na koljeno", otkrio je ranije. 

"Gornji dio mogu raditi, trenirat ću i na štakama", naglasio je za RTL.hr. Velika podrška tijekom oporavka mu je djevojka, a otkrio je da su započeli vezu nakon 20 godina prijateljstva. 

Pero Jukić
Pero Jukić FOTO: Privatni album

"Poznajemo se više od 20 godina. Neko vrijeme smo se dogovarali da ćemo se naći na piću kao stari prijatelji. No, nikako se nismo mogli dogovoriti, a ja sam taman ušao u 'Život na vagi'. Javio sam joj se kada sam izašao. Počelo je kao prijateljstvo, a sada smo u vezi", rekao je Pero. 

Par sve češće dijeli zajedničke fotografije na Instagramu.

Pročitajte još
Prijavi se u osmu sezonu 'Života na vagi'!

'Život na vagi' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'ŽIVOTA NA VAGI':