Život na vagi

Čapo pokazao trenutke koji su mu obilježili 2023. godinu: 'Idemo još jače u 2024.'

Josip Čapo objavio je video s trenucima koji su mu obilježili prošlu godinu

RTL.hr
02.01.2024 13:00

Pobjednik šeste sezone 'Života na vagi' Josip Čapo podijelio je na Instagramu video s trenucima koji su mu obilježili 2023. godinu. 

"Zanimljiva 2023. godina, svega po malo. Hvala svima na podršci. Idemo još jače u 2024.", poručio je Čapo i dodao taggove "hodaj pa hodaj" i "nema predaje". 

Među trenucima koje je izdvojio su oni s njegovom obitelji i iz 'Života na vagi' kada je gostovao i razgovarao s kandidatima ove, sedme sezone showa. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Čapo im je otkrio da su njemu u showu trebala tri para tenisica. "Ja sam znao već prije treninga napraviti sedam kilometara, a pred kraj da ne pričam, 10, 11. U pola pet sam se digao, izmasirao noge. Svi su bili: 'Daj više stani'. Nisam ja slušao. Ne razmišljaš o ničemu nego o sebi jer došao si tu mijenjati zapravo sebe", ispričao je Josip. 

"Vani, kad završi finale i sve, lijepo, a mutno. Ne znaš jesi li došao ili si pošao", priznao je Čapo što se dogodi kad izađeš iz 'Života na vagi'. Poručio je da su mogli učiti od Gorana koliko je to teško jer je sve prošao. 

Finale sedme sezone 'Života na vagi' gledajte 4. siječnja u 20.15 - samo na RTL-u! 

Finale ekskluzivno možete pogledati već u srijedu, 3. siječnja, samo na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'ŽIVOTA NA VAGI':