Život na vagi

Čapo ponovno obara vlastite rekorde! Otrčao je 12 kilometara: 'U cilju su me dočekala djeca i supruga'

Pobjednik šeste sezone 'Života na vagi' otrčao je veliku utrku i to na 600 metara nadmorske visine, a za RTL.hr je otkrio kako mu je bilo i što mu je najveća motivacija

RTL.hr
28.02.2024 09:00

Pobjednik šeste sezone Života na vagi' Josip Čapo otrčao je utrku Enosophia Krndija Trail, a za RTL.hr je otkrio više o samom događaju te podijelio svoj rezultat. 

Josip Čapo, Život na vagi
Josip Čapo, Život na vagi FOTO: Privatan album

"Trčao sam s klubom čiji sam član od izlaska iz Života na vagi', utrka se odvijala na 600 m nadmorske visine", rekao je Josip i dodao:

"Stazu duljine 12 kilometara sam pretrčao za manje od sat vremena i 50 minuta, što je približno jednak rezultat kao prošle godine", otkrio je ponosno Josip. Iako se za ovu utrku manje pripremao nego prošle godine, s obzirom na to da je ove godine odlučio više vremena posvetiti obitelji, smatra kako je to odličan rezultat.  

Upravo su mu, kaže, žena i djeca najveća motivacija, kako u ovakvim utrkama, tako i u vježbanju,  kao i u zdravom načinu života koji i dalje vodi. 

"Želim ostati u kondiciji pa su mi upravo ovakve utrke najbolji pokazatelj koliko sam napredovao ili nazadovao", otkrio je Josip i rekao kako u cilju uvijek ima najbolje navijače. 

Otkrio je i kako uz treninge hodanja redovito radi i treninge snage. 

Josip Čapo, Život na vagi
Josip Čapo, Život na vagi FOTO: Privatan album

"S tim da sada imam i na našem imanju puno posla, to je sve fizički rad tako da i to smatram treningom", objasnio je. "Nekada me i žena potjera pa odem napraviti dodatan trening", dodao je u šali. 

Inače, Čapo je gostovao u sedmoj sezoni 'Života na vagi' i pričao kandidatima o svojoj motivaciji pa tako i svoje pratitelje na društvenim mrežama motivira objavama. ''Nema predaje,nema odustajanja samo naprijed'', napisao je kao objavu ispod fotografije s otrčane utrke.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Josip najčešće hoda sam, a ponekada mu se pridruži žena, no ipak najčešće uživa sa sinom. "On ima 12 godina pa kada hodamo, pratim njegov ritam ili je on na biciklu, a ja malo trčim, malo hodam ", rekao je. Također je otkrio i kako je nedavno po prvi puta otišao na kuglanje. "Zadovoljan sam i iznenađen kako je bilo za prvi put", komentirao je Josip. 

Što se tiče bivših kandidata iz showa 'Život na vagi', kaže kako se svi i dalje čuju. ''Imamo grupu gdje smo svi zajedno'', zaključio je. 

Josip Čapo, Život na vagi
Josip Čapo, Život na vagi FOTO:
Pročitajte još
Prijavi se u osmu sezonu 'Života na vagi'!

Show 'Život na vagi' gledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'ŽIVOTA NA VAGI':