Život na vagi

EKSKLUZIVNO Goran Bartulović o vraćanju kilograma: 'Shvatio sam što sam napravio'

Goran se vratio u show 'Život na vagi' i trenutačno ima 155,9 kilograma. Za RTL.hr je otkrio kako je vratio kilograme

RTL.hr
10.09.2023 12:31

Goran Bartulović već je bio u showu 'Život na vagi', ali nakon nekog vremena, nažalost, kilogrami su se vratili. Život ih je pritisnuo i kilogrami su se bjesomučno počeli nakupljati. U show je ponovno stigao s 155,9 kilograma i ovaj put je odlučan u tome da više to ne ponovi. U razgovoru za RTL.hr otkrio je zašto je vratio tolike kilograme i što su rekli bližnji na ponovnu prijavu.

Zašto si se ponovno odlučio prijaviti u 'Život na vagi'?

Ponovno sam se odlučio prijaviti jer sam se udebljao i želim riješiti taj problem. Kada sam se opet udebljao, shvatio sam što sam napravio. Kada mi se pružila prilika, nisam htio to propustiti.

Jesu li se kilogrami brzo vraćali?

Vraćanje kilograma nije bilo baš odmah. Jedno sam se vrijeme držao, pa sam se udebljao, pa sam otišao raditi u inozemstvo gdje sam se držao prehrane i ponovno smršavio. Nakon toga sam zeznuo nogu, bio sam mjesec i pol dana kod kuće i tada su se kilogrami počeli nagomilavati. Opustio sam se i stao gdje sam i bio. 

Goran Bartulović
Goran Bartulović FOTO: RTL

Kakva je bila situacija s vježbanjem nakon showa?

Nisam puno vježbao jer kako radim na građevini mislim da mi to ne treba. Nakon cijelog dana što radim na suncu, kad dođem doma, jednostavno nemam volje ponovno ići u teretanu. Problem je hrana i šećer, odnosno sokovi.

Kako je obitelj reagirala na ponovnu prijavu?

Bilo je malo sumnje, pogotovo kod onih koji su nam pomagali kod čuvanja djece prvi put kad smo bili. No, svi su pozitivno reagirali i rekli da idemo. Djeca također.