Život na vagi

EKSKLUZIVNO Ljube za RTL.hr nakon izbacivanja: 'Ovdje bih se mogla preseliti s obitelji'

Ljube je za RTL.hr komentirala svoj odlazak iz showa. Pozitivan pogled prema naprijed ono je što obećava

RTL.hr
14.11.2023 16:00

Ljube Bartulović napustila je show 'Život na vagi'. Njezin je odlazak pogodio brojne kandidate, a ona je odlučna u tome da isto ovako nastavi i vani. Njezin je odlazak najviše povrijedio njezina supruga Gorana. 

Ispali ste iz showa 'Život na vagi'. Kako se osjećate?

Osjećam se i sretno i tužno. Sretna sam jer se vraćam svojoj obitelji i kući i svojoj ekipi. Tužna jer dalje put ovdje ne mogu nastaviti.

S kime ste se najviše zbližili?

Moram reći da mi je tim bio od najveće potpore i baš smo si dobro kliknuli. Najviše sam se zbližila s Marselom i Ninom. Podrška smo si međusobno i na putu sam si gledala da nju dostignem. Bile smo si prirodni rivali. Jako je predivna osoba, mirna, staložena, svjesna sebe, svim poteškoća. Isto tako jako hrabra i složena za ovaj projekt. Što se tiče Nine, ona je jedna hrabra ličnost, snažnog karaktera, ali velikog srca. Uvijek spremna pomoći.

Zašto ste se ponovno prijavili u show?

Mogla bih reći da sam opet dotaknula dno i nisam više vidjela izlaza nigdje nego vratiti se natrag. Mislim da mi je puno značilo doći opet ovdje. S obzirom na to da smo Goran i ja, kad smo bili prvi put, vratili su na startnu poziciju, a ja čak otišla s kilogramima gore, skoro tridesetak više. Vidjela sam ovo kao jedini put i izlaz i kao dobar početak.

Edo i Ljube, Život na vagi
Edo i Ljube, Život na vagi FOTO: RTL

Što vam je donio 'Život na vagi'?

Smatram da mi je ovaj proces donio puno toga. Najviše psihičke, ali i fizičke promjene. Otvorila se Pandorina kutija i izvadila sam jednu hrabru i snažnu ženu koja neće odustati.

Koji trenutak vam je bio najemotivniji?

Ne bih mogla izdvojiti jer sam jako emotivna osoba i bilo ih je dosta. Ako su vezani uz osobe, najviše mi je bilo teško kada je Marsela išla kući, a sretna sam što je danas opet s nama. Što se tiče izazova, na posljednjem gdje smo imali triatlon gdje sam se mučila tridesetak minuta i ipak sam uspjela izaći, a da nisam odustala. 

Kako je biti izoliran?

Biti izoliran je nešto što je pozitivno, a nekad i negativno. Ovisi kako gledamo. Pozitivno je što si izoliran od svih informacija koje bi nas mogle na ovom putu natjerati da odustanemo. Ja u šali kažem da je ovo komuna za nas. Ona je pozitivna jer smo se fokusirali na sebe, nigdje drugdje nemamo ovo što imamo ovdje. Predivan je osjećaj biti tu, jedno predivno iskustvo, mir i spokoj i nemamo tu užurbanost i neko trčanje na koje smo navikli.

Ljube Bartulović, Život na vagi
Ljube Bartulović, Život na vagi FOTO: RTL

Biste li se voljeli ovako negdje preseliti?

Iskreno, vidim svoju obitelj kompletnu zajedno s nama, da se čak u ovako neki dio preselimo. Cijeli život trčimo, a vrijeme prebrzo prolazi i treba uživati u svakom trenutku. Ovo mjesto jednostavno daje mir i spokoj. 

Najbolji trenutak u showu?

Prvi izazov koji sam prošla gdje sam tražila da sama prođem poligon. To je bila pobjeda. No, bilo je tu puno pobjeda.

Cijeli intervju pogledajte u videu.

Show 'Život na vagi' ne propustite pogledati na platformi Voyo