Život na vagi

Gabi iz 'Života na vagi' mnogima je inspiracija: 'I naučiš da je sve to ono što vrijedi'

Gabrijela je nastavila impresivnu transformaciju nakon izlaska iz 'Života na vagi', a na Instagramu ima brojne pratitelje s kojima dijeli privatne trenutke

RTL.hr
23.10.2023 11:00

Gabrijela Crnjac bila je mnogima omiljena natjecateljica prve sezone 'Života na vagi', a napravila je impresivnu transformaciju te se i danas trudi ostati motivirana uz brojne obveze i izazove u svakodnevnom životu. Simpatična Gabi često dijeli svoje fotografije i šaljive komentare na Instagramu čime oduševljeva pratitelje. 

Ovog puta je podijelila selfie odjevena u cvjetnu kombinaciju. "A što se tiče photoshopiranja slika i takvih komentara na moj račun..pa ja ne znam ni zamutiti kontejner na slici. Pametnom dosta", napisala je Gabrijela. 

Gabrijela Crnjac
Gabrijela Crnjac FOTO: Instagram

Uz sličan selfie ranije objasnila je što je važno. 

"Kroz život skupiš par dragih sitnica, nekoliko svojih ljudi, dva-tri mjesta za dušu..i naučiš da je sve to ono što vrijedi", poručila je Gabrijela. 

Gabrijela Crnjac
Gabrijela Crnjac FOTO: Instagram

Gabrijela je nedavno za RTL.hr otkrila kako joj je bilo pridržavati se rutine vježbanja i određene prehrane nakon što je izašla iz 'Života na vagi'. "Poslije showa režim sam morala prilagoditi svome načinu života, što se dakako baziralo na savjetima trenera koje smo naučili u 'Životu na vagi', ali pridržavanje svega u stvarnom svijetu nije lako održivo. Tijekom emisije u potpunosti ste posvećeni sebi i cilju zbog kojega ste došli, no pravi izazovi kriju se kad se ugase svjetla kamera, uz brojne obaveze i iskušenja. Nakon izlaska iz showa, kao i svi ljudi, imala sam uspona i padova, pluseva i minusa na vagi. Najviše što sam vratila u jednom periodu bilo je oko desetak kilograma, ali sam ih jednako brzo i skinula. Nakon showa jedan period surađivala sam sa Sanjom, tako da mi nije falila u teretani. Što se tiče obroka, pripremala sam ih sama, uvijek dan ranije", ispričala je. 

Otkrila je i kako sada gleda na svoje sudjelovanje u showu. 

"Na svoje sudjelovanje u showu gledam kao na jednu od prekretnica u svome životu. To što sam bila tamo i bez doticaja s vanjskim svijetom pomoglo mi je da spoznam tko sam ja zapravo, što mi je bitno u životu i tko su ljudi koji su mi bitni u životu. Show me dosta psihički izmijenilo, u ta tri mjeseca dosta sam sazrela u glavi. Ponosna sam na sebe što sam otišla u show, što nisam odustala ni kada mi je bilo najteže i što moj put s gubljenjem kilograma nije stao izlaskom iz showa", objasnila je Gabrijela. 

Show 'Život na vagi' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!