Život na vagi

Gabrijela iz 'Života na vagi' i dalje skida kilograme! Nedavno se vratila u teretanu: 'Najgore smo preživjeli'

Gabrijela Crnjac iz 'Života na vagi' vratila se u teretanu nakon godinu dana i brojnih operacija te je zaključila kako je najgore za nju prošlo

RTL.hr
04.03.2024 07:00

Prošlo je sedam godina od prvog finala showa 'Život na vagi', a jedna od kandidatkinja i dalje je ustrajna u svome cilju. Riječ je o Gabrijeli Crnjac, za koju je sada sve drugačije u odnosu na to vrijeme budući da sad živi totalno drugačijim životom. Na društvenim je mrežama sada otkrila kako se vratila u teretanu. 

"Više od 130 kilograma minusa na vagi, preko 100 posto skinute kilaže, a i dalje mi je najmrža stvar na svijetu odlazak u teretanu. I to je odgovor na vaše pitanje. Zasto "bacam" novce na privatnog trenera, a znam sve sama sta i kako trebam. Zato sto sam lijena za treninge. Točka", napisala je Gabrijela. 

Nakon više od godinu dana vratila se na treninge ipak se vratila vrlo motivirana. 

Gabrijela Crnjac, Život na vagi
Gabrijela Crnjac, Život na vagi FOTO: RTL

"Prvi dan treninga (nakon godinu i nešto dana ne treniranja zbog silnih operacija) sam došla sva nadobudna u teretanu i treneru rekla da treniramo dok mi konačno stomak ne bude manji od grudi. Vec idući trening sam došla s pričom da mi je lakše ugraditi silikone da bi to postigla nego se patiti po teretani. Pred svaki odlazak na trening imam barem pet dobrih razloga zašto bi baš taj dan mogla preskočiti trening. I deset razloga u rezervi. Ali evo, najgore smo preživjeli", napisala je Gabrijela.

Otkrila je i rezultate svoga rada. 

Gabrijela Crnjac, Život na vagi
Gabrijela Crnjac, Život na vagi FOTO: RTL

"Dva mjeseca, devert kilograma manje, -10,5 cm u struku, a što se tice maščobe, u dva mjeseca smo iz crvene zone došli u normalnu zelenu zonu", pohvalila se. 

Show 'Život na vagi' gledajte na RTL-u i platformi Voyo

Prijavite se u novu sezonu:

Pročitajte još
Prijavi se u osmu sezonu 'Života na vagi'!