Život na vagi

Hodaj pa hodaj: 'Nerealno je prehodati pet milijuna koraka - četiri je malo realnije'

Natjecatelji trebaju zajednički sakupiti pet milijuna koraka

RTL.hr
14.11.2023 12:00

U osmom ciklusu 'Života na vagi' pred natjecateljima je nevjerojatno zahtjevan izazov - trebaju zajednički sakupiti pet milijuna koraka u protivnom osoba koja ostvari najlošiji rezultat iz oba tima na kraju ciklusa napušta show! 

Život na vagi
Život na vagi FOTO: RTL

Jure je odmah izračunao kako je to po osobi 69.500 koraka, no još si mogu pomoći jer je pred njima izazov u kojem si mogu smanjiti broj zadanih koraka. Naime, u novom će izazovu četvero natjecatelja na nosilima nositi svog trenera od starta do cilja na putu od 500 metara, što moraju izvesti u 10 minuta, no mogu se odmoriti i napraviti izmjenu. Za svaki prijeđeni metar, osvojit ćete 1000 koraka. Za prijeđenih svih 500 metara, osvojili ste 500.000 koraka, pa ako to oba tima uspiju ostvariti, svoj će izazov smanjiti za milijun koraka", objasnila je Mirna, a Edo dodao: Smatram da se treba potruditi i ovih 500 metara odvaliti što je prije moguće!" 

Život na vagi
Život na vagi FOTO: RTL

Natjecatelji ustaju ranom zorom i hodaju, a i ovaj im je izazov probudio nadu. Nagrada je odlična. Mogućnost da se skine milijun koraka je fantastična, malo je i bilo nerealno pet milijuna koraka - četiri je malo realnije", iskreno je rekao Šepić, a njegov kapetan dodao: Ojačali smo i mislim da će ovaj izazov biti puno lakši kad je Nina s nama. Petsto metara nije puno, ali kad nosiš teret, zna biti zeznuto." Jure se veselio što nemaju opet vodeni izazov, a kapetan plavih zaključio: Vjerujem u svoj tim i nadam se da ćemo to uspjeti riješiti. Trebamo stisnuti!" 

Život na vagi
Život na vagi FOTO: RTL

Tko je našao izgovor i kad je o hodanju riječ, a kome nije problem napraviti sve za druge - ne propustite pogledati večeras od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Života na vagi'.

Show 'Život na vagi' pogledajte i na platformi Voyo!