Život na vagi

Irena iz 'Života na vagi' završila na operaciji: 'Još uvijek me boli, ali oporavljam se'

Irena Pušec iz 'Života na vagi' završila je na operaciji koljena, a druga je čeka za pet mjeseci

RTL.hr
22.06.2024 07:00

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' Irena Pušec u showu je skinula više od 30 kilograma, a sa svojom transformacijom nastavlja i dalje. Da je sretna, vesela i poletna, potvrdila nam je i sama, a otkrila je i kako se prije nekoliko dana vratila kući s operacije koljena.

"Na operaciju sam išla u ponedjeljak u Opću bolnici Zabok i bolnicu hrvatskih veterana. Bilo me je strah dok to sve nije prošlo, boljelo me je i boli još i sada, ali nije to više ta bol kao ranije. Sada se polako oporavljam, hodam na štakama, već sam danas i kuhala i čistila, a tek je četvrti dan. U srijedu sam došla doma, hvala Bogu, zasad je sve dobro", otkrila je Irena.  

Irena Pušec
Irena Pušec FOTO: Privatna arhiva

Nakon oporavka i odrađenih terapija, čeka je i operacija drugog koljena. Kaže kako bi se to trebalo dogoditi kroz pet mjeseci. 

"Zbog operacija sam svakako morala skinuti kilograme. 30 kilograma sam skinula nakon showa, nisam imala više toliko vode u tijelu i nisam imala problema s disanjem, krvna slika je super, nemam nikakvih problema, kao niti problema s tlakom. Nastavljam dalje svoj put, trenutačno pijem puno vode, hranim se puno zdravije, a prehrana mi se bazira na juhama i varivima", naglasila je. 

Irena Pušec
Irena Pušec FOTO: Privatna arhiva

Prošle je godine nakon 'Života na vagi' otišla sa suprugom na more. To ju je iznimno razveselilo jer dugo nije išla na odmor.  

"Kad oba koljena riješim, sve su nam mogućnosti otvorene. Dan danas ne mogu pojmiti da sam uopće dobila šansu sudjelovati u showu. Uvijek se divim sama sebi, da nisam sudjelovala i pokrenula se znam da od mene ne bi bilo nikave koristi, sad sam i veselija i svi su drugačiji prema meni", zaključila je. 

Osmu sezonu 'Života na vagi' gledajte od jeseni - samo na RTL-u!