Život na vagi

Josip iz 'Života na vagi' i Marin Ivanović Stole su novi prijatelji: 'Upoznao nas je trener Edin'

Josip Čapo otkrio je kako se sprijateljio s Marinom Ivanovićem Stokom

RTL.hr
15.05.2024 17:00

Pobjednik šeste sezone 'Života na vagi' Josip Čapo za RTL.hr progovorio je o novom prijateljstvu. Naime, zahvaljujući treneru Edinu Mehmedoviću bogatiji je za još jednog prijatelja, a riječ je o Marinu Ivanoviću Stoki.

''Marin i ja smo se upoznali preko trenera Edina. U 'Životu na vagi' sam u danima kada bi mi bilo fizički teško, uvijek slušao pjesmu 'Sportiva', koju mi je puštala trenerica Maja, razumjela me. Sve to je slušao i gledao je Edo", ispričao je Čapo. 

"Jednom na treningu mi je prišao i rekao: 'Čapetane, Marin Stole i ja smo generacija, a išli smo i zajedno u školu te igrali košarku'. Nisam vjerovao. 'Edo lažeš', mislio sam si", dodao je. 

Josip Čapo i Marin Ivanović Stoka, Život na vagi
Josip Čapo i Marin Ivanović Stoka, Život na vagi FOTO: RTL

Nakon toga se rodilo veliko Josipovo prijateljstvo s Marinom, a sve je krenulo Edinim videopozivom. "Nisam vjerovao i mislio sam: 'Pa ti Josipe pričaš s čovjekom kojeg slušaš odmalena i odrastaš na njegovim rimama'. Tako je sve počelo, Marin i ja od tad smo u stalnom kontaktu, moja obitelj, prijatelji, svi su upoznali Marina...'', ispričao je veselo Josip. 

''Što reći nego da smo kilknuli i to je to....'', dodao je Josip. Otkrio je da se redovito čuju, a Marin ga je čak i posjetio. ''Bio je kod mene pa sam ga upoznao s turističkim krajem moje Općine Feričanci te mu se svidio ovaj kraj Slavonije'', rekao je Čapo. 

Uskoro su i dogovorili koncert u njegovom kraju. ''Upoznao sam ga s nekolicinom svojih prijatelja, između ostalog i s jednim prijateljem koji drži lokal u Feričancima, gdje je na Stoletovu inicijativu, odlučio ustupiti svoj lokal i terasu za njegov nastup'', otkrio je Josip.

 ''Time bih pozvao sve na ovaj veliki događaj povodom našeg proštenja koje je 19. svibnja, a koncert je 22. svibnja i to baš na moj rođendan...'', dodao je. 

Propuštene epizode 'Života na vagi' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: