Život na vagi

Jure iz 'Života na vagi' objavio fotografiju sa suprugom: 'Bauštela puna ljubavi'

Jure je pokazao da mu supruga pomaže u poslu

RTL.hr
22.04.2024 08:41

Jure Dundović u finalu sedme sezone 'Života na vagi' pohvalio se gubitkom 47,1 kilograma, a najveća podrška u svemu bila mu je te je i dalje supruga Janis. Sada je podijelio fotografiju s njom. 

"Bauštela puna ljubavi", poručio je na Instagram storyju. 

Jure Dundović sa suprugom
Jure Dundović sa suprugom FOTO: Instagram

Inače, Jure je ranije otkrio kako je supruga reagirala na njegovu transformaciju. "Žena je oduševljena sa mnom, ponajviše mojom psihičkom promjenom. Rekla je da sam sazrio i konačno došao do nekog normalnog mentaliteta: gledam sebe, cijenim sebe, ponosan sam na sebe i naravno kilogrami koje sam izgubio su bili samo bonus", ispričao je. 

Otkrio je i da razmišljaju o proširenju obitelji. 

"Proširenje obitelji je i dalje aktualna tema kojoj ćemo se sada nakon ovih silnih događanja više posvetiti, to nam je sad ajmo reći neki primaran cilj", ispričao je. 

Jure Dundović
Jure Dundović FOTO: Privatni album

Otkrio je i što posinak kaže na njegovu promjenu. "Mislim da je on moj najveći fan u cijeloj priči i da je on najviše sretan zbog mojih rezultata. Da, ostalo je još malo droba s kojim se on može malo poigrati, no sretniji je kada me vidi normalnijeg i možemo sada puno kvalitetnije provoditi vrijeme", ispričao je Jure. 


Pročitajte još
Prijavi se u osmu sezonu 'Života na vagi'!

Propuštene epizode 'Života na vagi' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'ŽIVOTA NA VAGI':