Život na vagi

Kandidati prije showa 'Život na vagi' i sada: Kod koga vidite najveću promjenu?

Kandidati su nakon deset ciklusa u showu 'Život na vagi' skinuli nekoliko desetaka kilograma. Promjena se itekako vidi

RTL.hr
07.12.2023 13:47

Treneri Edo i Mirna kandidate 'Života na vagi' odveli su u dvorac Ribnik, gdje ih je čekalo jedno iznenađenje - njihova kaširana fotografija u prirodnoj veličini s početka sezone. Svi su bili šokirani, pogotovo kad su vidjeli kako izgledaju u videima s prvih vaganja. Odvratno mi je ovo gledati jer sam si sama to napravila. Sama sam sebi uništila život i kad to gledaš, misliš - što ti je to trebalo, zašto si to napravila?!" rekla je Marsela koja je bacila svoj 'kaširanac'. 

Ipak, nisu svi kandidati bili zgroženi - Nina je komentirala kako je lijepo vidjeti se s 30 kilograma manje i da se bolje osjeća u vlastitoj koži, ali nije bila zgrožena viđenim jer si je i prije bila lijepa. "Jako me dirnulo kad na videu vidiš kako te drugi vide," rekla je Silvija koja je zaplakala sa svojim trenerom Edom kojeg su njezine riječi dirnule. 

Prija povratka svi su napisali sebi pisma, a kasnije su ih plavci čitali da bi Jure zaključio: Moj bi stari 'ja' trebao stajati na vratima frižidera kao podsjetnik što će se dogoditi ako ne budem pazio'. 

Show 'Život na vagi' pogledajte od ponedjeljka do srijede od 21.15 sati. Propuštene epizode dostupne su na platformi Voyo