Život na vagi

Nakon 'Života na vagi' ostvarili su san o roditeljstvu: 'Ovo je kruna svega'

Ovi kandidati nakon 'Života na vagi' našli su se u najljepšoj životnoj ulozi - roditeljstvu

RTL.hr
14.03.2024 12:00

Iza nas je sedam sezona 'Života na vagi' koji je mnogim ljudima transformirao živote, a nakon njega ostvarili su se najljepšoj ulozi - roditeljskoj. 

Matej Petrović Bubi

Matej Petrović, pobjednik pete sezone 'Života na vagi' prije dvije godine postao je otac. "Da, postao sam tata predivnog i prelijepog Lovre. Bio sam na porođaju u Zagrebu i nakon toga zapičio za Đurđenovac gdje smo proslavili njegovo rođenje. Neizmjerno sam sretan jer je na porodu sve prošlo u najboljem redu i ovom prilikom zahvaljujem sjajnom osoblju Petrove bolnice", ispričao je tada ekskluzivno za RTL.hr. 

Matej Petrović, Anja
Matej Petrović, Anja FOTO: Instagram - Matej Petrović

Da sa suprugom Anjom očekuje drugo dijete, Matej je otkrio nedavno za Net.hr. "Krajem ljeta očekujemo drugu bebu. Braco jedva čeka bracu da zajedno gledaju traktore", rekao je Bubi. 

"Svi smo bili sretni i radosni kad smo saznali da dolazi beba, da ga dočekamo uz Božji blagoslov. Trenutno smo u Slavoniji pa gdje nas put nanese. Bitno da smo zajedno", dodao je. 

Anja Veber

Anja Veber bila je kandidatkinja šeste sezone 'Života na vagi', a velika želja joj je bila osnovati obitelj. Kako je rekla za RTL.hr, u tome su je sprječavali kilogrami. Kada je tijelo i um dovela u red, vrlo brzo je stigla i vijest da je Anja trudna. Sreći nije bilo kraja. 

Anja Veber, Život na vagi
Anja Veber, Život na vagi FOTO: RTL

U srpnju prošle godine progovorila je za RTL.hr o porođaju i prvim tjednima majčinstva. "Porođaj je prošao odlično, bolno, ali brzo. Dobila sam jake trudove koji su trajali oko 40 minuta i rodila u sljedećih desetak minuta bez pucanja i drugih komplikacija. I pohvalila bih ovim putem zdravstvene djelatnike. Sve primalje i doktori su me stvarno iznenadili svojim radom, pristojnošću i pristupačnosti u bolnici Pakrac", ispričala je tada Anja.

Ana Žderić Kračun i Dominik Kračun

Kandidatkinja četvrte sezone 'Života na vagi' Ana Žderić Kračun dobila je u svibnju prošle godine kćer Niku s Dominikom Kračunom, finalistom pete sezone 'Života na vagi'. 

Za RTL.hr je progovorila o porođaju. "Taj dan sam bila kod ginekologice na pregledu, sve je bilo uredu i samo odjedanput je pukao vodenjak. Za raniji porođaj nije bilo nikakve naznake, ali njoj se očito žurilo", ispričala je Ana.

Ana Žderić, Dominik Kračun
Ana Žderić, Dominik Kračun FOTO: Instagram - Ana Žderić

"Trudovi su krenuli u petak, morala sam hitno za Osijek. Patnja je krenula oko ponoći pa sve do deset ujutro. Bila sam na dripu, no na kraju su se liječnici odlučili za carski rez. Više nisam mogla izdržati, bilo je to katastrofa. Beba je malena, mislili su da će sve to ići i prirodnim putem budući da sam rodila u 35. tjednu, ali nismo uspjeli. Hvala Bogu, sve je uredu. Beba je odlično, ne treba biti u inkubatoru samo što je dobila žuticu. Rođena je s dva kilograma i 700 grama, a dugačka je 47 centimetara", dodala je.

Inače, Dominik i Ana su u srpnju 2020. otkrili da su u vezi i sretno zaljubljeni zajedničkom fotografijom na Instagramu. "Da vas upoznam sa svojom misterioznom djevojkom koja je postala jedna od najvećih motivacija u životu. Upoznavši nju mi se vratila vjera u ljude, ali i u ljubav koju sam davno izgubio. Moja draga Ana mi je bila najvažnija u ovom procesu, ona je jedina znala kroz što prolazim i kolika motivacija mi je potreba da izdržim do kraja. Veoma sam joj zahvalan na svemu i postoji 101 razlog zašto sam ja tu curu zavolio najviše na svijetu. Da je više cura poput nje svijet bi bio puno ljepši", napisao je Dominik.

Irena Štetić Andrin

Kandidatkinja treće sezone 'Života na vagi' i pobjednica nefinalistkinja Irena Štetić Andrin, početkom 2020. godine rodila je sina kojemu su ona i suprug Ivica odabrali ime Vigo. Irena je istaknula da joj je to uljepšalo život i stvorilo obiteljsku idilu. 

Irena Štetić Andrin
Irena Štetić Andrin FOTO: Privatna fotografija

 

I Irena i suprug Ivica otkrili su da priželjkuju daljnje proširenje obitelji, a za RTL.hr su ispričali kako se osjećaju uoči dolaska sina. 

"Joj, dragi moj svijete, odlično se osjećam, najsretnija žena na svijetu sam, cijelu prošlu godinu sam osjećala da će mi ova godina biti dobitna. I je. U ovoj godini se sve promijenilo. Suprug, moj najbolji prijatelj i najveća potpora u svemu, mi se vratio iz Norveške, kruna svega je da ćemo postati roditelji, napokon u kompletu osjećat ću se u stilu one poznate izrečene 'žena, majka, kraljica", rekla nam je tada Irena.

Pročitajte još
Prijavi se u osmu sezonu 'Života na vagi'!

'Život na vagi' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'ŽIVOTA NA VAGI':