Život na vagi

Nevjerojatna promjena! Zuzu iz 'Života na vagi' susrela se sa Šteficom Sever, jedva smo je prepoznali!

Zuzu i Štefica susrele su se na Plitvičkim jezerima

RTL.hr
02.04.2024 14:00

Zuzana Filipaš iz šeste sezone 'Života na vagi' uvijek je u pokretu, a za uskrsne blagdane objavila je prizore s Plitvičkih jezera. 

"Dragi Facebook i Instagram prijatelji šaljem vam pozdrave s Plitvičkih jezera i želim vam sretan Uskrs! Poseban pozdrav mojim kolegama Fajterima i Plavcima iz Života na vagi. Pozdrav i mojim trenerima Maji i Edi koji su uvijek u mojem srcu gdje god išla. Još uvijek koristim savjete naše nutricionistice Martine pa sam si pripremila proljetnu salatu s maslačkom. Hvala i RTL produkciji koja mi je omogućila sudjelovanje u Životu na vagi pa sam današnje kilometre odradila s lakoćom", napisala je Zuzu. 

Zuzu, Život na vagi
Zuzu, Život na vagi FOTO: RTL

Zuzana je sada otkrila na društvenim mrežama da se u nacionalnom parku susrela sa Šteficom Sever koja je kao i ona sudjelovala u šestoj sezoni 'Života na vagi'.  

"Najbolji trenutak, kad vidiš Šteficu Sever. Ona je stigla i ja odlazim. Draga Štefi, baš si mršava ", poručila je Zuzu uz njihovu zajedničku fotografiju. 

Zuzana Filipaš i Štefica Sever
Zuzana Filipaš i Štefica Sever FOTO: Instagram

Inače, Štefica je u 'Život na vagi' ušla sa 156 kilograma, a na vaganju u finalu imala je 111 kilograma. Nedavno je za RTL.hr priznala da je dobila nekoliko kilograma viška zbog zdravstvene situacije. "U 2023-oj godini sam imala pet operacija i zbog toga sam dobila nekoliko kilograma. Sada sam rekla da je više dosta toga, pronašla sam si trenericu i počela sam ozbiljno trenirati. Prehrana je najvažnija, a poslije toga trening. Treniram četiri puta tjedno, trenutačno imam 115 kilograma, a cilj je doći ispod sto kilograma. To mi je cilj do ljeta. Sad kad grizem, mislim da je to moguće", rekla je Štefica. 

Štefica Sever
Štefica Sever FOTO: RTL

Otkrila je da je dva puta operirirala ruku te je operirala hematom na desnoj nozi, koljeno te polipe na debelom crijevu. "Mislim da je sad to to", rekla je. 

Nakon showa je naučila staviti sebe na prvo mjesto. 

"Sretna sam, posložilla sam si život, malo živim s roditeljima, a malo s...hajmo reći da se dogodila ljubav. Vodim život kako hoću, nemam više teške i tmurne dane, ne pijem više nikakve tablete, udovoljavam sebi, putujem, vježbam, hodam...", ispričala je Štefica. 

Pročitajte još
Prijavi se u osmu sezonu 'Života na vagi'!

'Život na vagi' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'ŽIVOTA NA VAGI':