Život na vagi

Nisu li preslatki? Mislav Vlašić nakon izlaska iz bolnice priredio iznenađenje Silviji

Mislav Vlašić odlučio je prirediti novo iznenađenje svojoj djevojci Silviji

RTL.hr
05.02.2024 09:00

Mislav Vlašić i Silvija Temšić ne kriju koliko uživaju u zajedničkom životu nakon završetka sedme sezone 'Života na vagi', a on joj je nakon izlaska iz bolnice odlučio prirediti iznenađenje. Mislav je objavio na TikToku video u kojem vozi Silviju u autu prema mjestu na kojem joj ne nešto priredio dok ona pokušava pogoditi o čemu je riječ. 

"Vodim te negdje. Neka aktivnost. Ja to nisam nikad radio, a za tebe ne znam. Na otvorenom", natuknuo je Mislav neke detalje. 

"Nije klizanje jer znaš da sam to radila", rekla je Silvija. "I ja sam klizao", istaknuo je Mislav koji je poručio pratiteljima da pokušaju pogoditi, a u drugom videu će otkriti o čemu se radi. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Inače, Vlašić je otkrio u petak da je izašao iz Vinogradske bolnice u Zagrebu gdje je bio na promatranju zbog upale gušterače. "Sloboda", poručio je uz snimku ispred bolnice na kojoj drži torbu u ruci. 

Mislav Vlašić
Mislav Vlašić FOTO: Instagram

"S ponedjeljka na utorak su me u dva ujutro probudili užasni bolovi pa sam otišao na hitnu... Sada sam u redu'', rekao je Mislav ranije za RTL.hr. 

Liječnici nisu bili sigurni oko točnog uzroka pa je ostao na promatranju u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu. ''Samo sam na infuziji. Uopće ne smijem jesti'', otkrio je Mislav. 

Najveća podrška mu je bila djevojka Silvija Temšić. ''Dolazi mi svaki dan u posjete, a najviše se zabrinula kada se sve to dogodilo. Tada je cijelu noć provela uz mene. Užasno joj je bilo gledati me u bolovima, znajući da mi ne može pomoći'', ispričao je Mislav. 


Pročitajte još
Prijavi se u osmu sezonu 'Života na vagi'!

Show 'Život na vagi' gledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'ŽIVOTA NA VAGI':