Život na vagi

Ponosna baka! Dragica iz 'Života na vagi' pozirala s unučicom i otkrila razlog za slavlje!

Dragica je objavila fotografiju s unukom Klarom

RTL.hr
06.02.2024 15:00

Kuharica Dragica Ceković iz Kravarskog bila je najstarija kandidatkinja u šestoj sezoni 'Života na vagi' i na finalnom vaganju je pokazala da je izgubila više od 30 kilograma, a nije posustala ni nakon završetka showa. 

Simpatična Dragica aktivna je na društvenim mrežama i dijeli trenutke iz privatnog života. Pozirala je s unukom Klarom i njezinom rođendanskom tortom.  

"Moja ljepotica proslavila 7. rođendan", napisala je Dragica. Mnogi su joj čestitali u komentarima. 

Dragica Ceković s unukom
Dragica Ceković s unukom FOTO: Facebook

Inače, Dragica je nakon završetka showa izgubila je još 10-ak kilograma i pokazala da nije posustala u svojoj borbi s težinom i transformaciji života. "Moji su treninzi svakim danom sve bolji, svaki dan idem u teretanu u Veliku Goricu. Tri dana treniram s trenerom, a tri dana kardio. Vježbam s trenerom zato što se tako osjećam sigurnije, da ne bih nešto pogrešno napravila", ispričala je Dragica ranije za RTL.hr.

Otkrila je i tko joj je najveća podrška. "Najveća sam podrška sama sebi, pa je onda tu za mene moja obitelj. Suprug mi je velika podrška - iako prije showa nije vjerovao da ću uspjeti u svom naumu, danas vidim i čujem kako drugima s oduševljenjem priča o meni. Stare navike ostale su daleko iza mene", rekla je. 

Dragica Ceković
Dragica Ceković FOTO: Privatni album

Također se osvrnula na višak kože nakon gubitka kilograma. "Razmišljam i o višku kože koja mi smeta jer znam da se neće povući. Riješit ću to", rekla je.

Pročitajte još
Prijavi se u osmu sezonu 'Života na vagi'!

'Život na vagi' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'ŽIVOTA NA VAGI':