Život na vagi

Prvi put u 'Životu na vagi' vaganje u parovima, plavci samouvjereno: 'Išli smo na njihove slabe članove!'

U prošloj epizodi 'Života na vagi' crveni su pobijedili u velikom izazovu, a kilogram prednosti na vaganju odlučili su dati Silviji

RTL.hr
23.10.2023 12:00

Kilogram koji su mi moji dali ulijeva mi još veću sigurnost da ću Ninu uspjeti i ležeći pobijediti", komentirala je Silvija, a i ostali crveni smatraju da su dobro odlučili što su nagradu dali baš njoj.

Ovaj ciklus kandidati su vježbali u parovima - jedan tim protiv drugog. Iz istih razloga, prvi put u 'Životu na vagi' i vagat će se u parovima! Onaj iz para tko izgubi veći postotak tjelesne mase osvojit će bod za svoj tim, a tim koji skupi više bodova, pobijedio je na vaganju. U slučaju neriješenog rezultata, pobjeđuje tim s izgubljenim većim postotkom tjelesne mase. Kako je plavih natjecatelja više od crvenih, negdje su se dva plava borila protiv jednog crvenog i u njihovu slučaju uzet će se prosjek postotka plavih. Ovaj će put na vaganju odlučivati žuta linija, što znači da će netko napustiti show timskim glasanjem.

Pročitajte još
Top trenuci 'Života na vagi': Silvija i Mislav V. se zaljubili, Kruno priznao što ga muči...

Strah nas je, samo nas je šest ostalo, složni smo, ekipa smo i nadamo se da nitko od nas neće ispasti. Vrijeme je da plavci prorijede redove", komentirao je Šepić, no plavci smatraju da su smislili dobru taktiku. Smatram da smo dobro podijelili parove, išli smo na soluciju u kojoj će plavi tim opstati i išli smo na njihove slabe članove", zaključio je Jure.

Jesu li plavci dobro odabrali protivnike i kakva ih iskušenja još očekuju - ne propustite pogledati od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Života na vagi'.

Novu epizodu pogledajte već sada na platformi Voyo