Život na vagi

Sjećate li se Marina iz 'Života na vagi'? Njegova mama je ovotjedna natjecateljica 'Večere za 5'

Pomoćna kuharica i natjecateljica ovotjedne 'Večere za 5' Mirjana je Marinova majka. Marino je u showu 'Život na vagi' izgubio 57,9 kilograma te promijenio svoj život na bolje

RTL.hr
22.02.2024 08:00

Sjećate li se Marina Marušića iz 'Života na vagi'? Njegova majka Mirjana kuhala je u jednoj od ovotjednih epizoda 'Večere za 5' te dobila visokih 37 boda. 

Mirjana Marušić, Večera za 5
Mirjana Marušić, Večera za 5 FOTO: RTL

Marino Marušić je sudjelovao u četvrtoj sezoni showa 'Život na vagi', a motivacija mu je bila želja pokojnog oca da se dovede u red kako se ne bi razbolio kao on. Marino je tada u show ušao sa 167,1 kilograma, a na finalnom je vaganju imao 109,2 kilograma, što je razlika od 57,9 kilograma. "Imam još posla, ali sretan sam", rekao je tada. 

Marino, Život na vagi
Marino, Život na vagi FOTO: RTL

Tijekom showa upoznao je kandidatkinju Saru Sitarić u koju se zaljubio, ali u međuvremenu su prekinuli. Više se gotovo nikada ni ne čuju. 

''Upoznao sam Saru i zbližili smo se jako, ali eto, nažalost, ta veza je završila, nekako su nam se putevi razišli. Gotovo da se nikada ne čujemo. Ostao sam u dobrim odnosima sa svim kandidatima, ali ne viđamo se baš često jer smo dosta udaljeni jedni od drugih, svatko ima svoje brige i borbe u životu'', komentirao je nedugo nakon završetka showa za RTL.hr.

Marino Marušić
Marino Marušić FOTO: Privatni album

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':