Život na vagi

Štefica, kraljica! Nakon 'Života na vagi' je pokleknula, ali se ponovno vratila na stare staze: Evo kako danas izgleda

Štefica Sever mnogima može biti uzor - u potpunosti je promijenila prehranu i posvetila se treninzima

RTL.hr
19.06.2024 14:00

Unatoč izazovima sa zdravljem i teškim operacijama, bivša kandidatkinja 'Života na vagi' Štefica Sever odlučno ide prema svom cilju mršavljenja. U razgovoru za RTL.hr nedavno je otkrila kako trenira tri do četiri puta tjedno te da joj je i dalje cilj doseći težinu ispod sto kilograma. Nedavno se družila i s trenerom Edinom Mehmedovićem. Zajedno su pozirali i pokazali složnost dvije godine nakon snimanja njihove sezone. 

Za Šteficu je to razdoblje bilo vrlo izazovno budući da je imala nekoliko operacija, povratila je dio kilograma, no početkom ove godine, kako je otkrila za RTL.hr, vratila se na stare staze. 

Život na vagi
Život na vagi FOTO: Instagram

"Cijela 2023. godina je bila izazovna. Kako je to sve krenulo od drugog mjeseca, od tih ruku pa nogu i onda ovih polipa. Cijelu 2023.-u godinu trenirala sam nešto malo, usput, ništa previše. Jedno sam riješila, onda sam bila možda kojih mjesec i pol dana bez bolnice, onda sam opet išla drugo rješavati i tako se zapravo cijela 2023. okretala oko tih operacija. A da mi je sada, nakon ove zadnje operacije dobro, baš i nije. Oporavljam se zapravo i dan danas, teško mi je. Imam velikih problema s hranom i probavom. Moram paziti što jedem. Totalno sam se okrenula zdravoj prehrani iako kada sam izašla van, nisam toliko pazila koliko pazim sada, ovih posljednjih pet mjeseci. Tako da nema više onog starog. Sve se okrenulo na novo i sve se promijenilo. Više zbog zdravstvenih razloga, jer se moralo promijeniti", rekla je Štefica prije nekoliko mjeseci.

Štefica Sever i Edin Mehmedović
Štefica Sever i Edin Mehmedović FOTO: Instagram

Na društvenim mrežama često dijeli avanture s putovanja, a više-manje su sva bazirana na aktivnom odmoru. 

Osmu sezonu 'Života na vagi' gledajte od jeseni - samo na RTL-u!