Život na vagi

Top trenuci 'Života na vagi': Silvija i Mislav V. se zaljubili, Kruno priznao što ga muči...

Tjedan 'Života na vagi' obilježili su Mislav Vlašić i Silvija Temšić te odlazak Anđele Akrap...

RTL.hr
22.10.2023 14:00

U proteklom ciklusu 'Života na vagi' bilo je vrlo uzbudljivo. Kandidatkinja Anđela Akrap napustila je show, a Mislav Vlašić i Silvija Temšić priznali su kako su zaljubljeni. Šokirali su sve oko sebe, pa tako i trenera Edina Mehmedovića, koji se iznenadio tim priznanjem. Veselje zbog njih, ali tuga zbog toga što je Anđela napustila show. Iako nije imala najlošiji rezultat, težnja za domom i obitelji je prevladala. Novu epizodu showa 'Život na vagi' pogledajte već sada na platformi Voyo

U ekskluzivnom intervjuu za RTL.hr, Anđela je otkrila kako je noć prije odlaska sanjala kako je najstariji sin zove kući. Tu je prelomila.

Silvija i Mislav V. su svakako raznježili sve, a za RTL.hr su otkrili i kako se ljubav rodila vrlo brzo. "Nije bila ljubav na prvi pogled, ali je na prvih nekoliko. Ubrzo se dogodila povezanost", rekli su ekskluzivno.

Krunoslav Šuvak nije javno htio govoriti o problemima s kojima se suočio u svojoj prošlosti, no na posljednjem je vaganju ipak priznao što ga muči.

Ljube Bartulović sudjelovala je u posljednjem velikom izazovu i nakon što ga je uspjela odraditi do kraja, slomila se zbog emocija.

Novu epizodu showa 'Život na vagi' pogledajte već sada na platformi Voyo