Život na vagi

Top tri trenutka 'Života na vagi': Slavilo se, padalo i zaplakalo zbog emotivnih susreta s bližnjima

Ovo je top tri trenutka showa 'Život na vagi'. Novu eizodu pogledajte odmah na platformi Voyo

RTL.hr
26.11.2023 21:00

Marsela proslavila rođendan

Nina je odlučila Marseli prirediti proslavu rođendana, Silvija joj je napravila zdravu tortu, a crveni i plavi tim naposljetku su skupa puhali balone iako su plavci slučajno doznali za proslavu jer i dalje timovi nisu u dobrim odnosima. Marsela je bila ugodno iznenađena, ali Goran smatra da nije bila u potpunosti sretna jer je muči situacija u kući. Marsela i Nina odlučile su se preseliti u drugu sobu kako bi se udaljile od plavog tima.

 

Mislava Š. i Dajanu posjetili bližnji

Mirna je povela Dajanu na privatni sat boksa kako bi izbacila iz sebe sve negativno, a Edo je Šepića poveo na planinarenje. No iznenađenjima nije bio kraj jer su Dajanu došle posjetiti sestra i prijateljice, a Šepića je dočekala supruga. Oboje su dirnuli susreti s bližnjima, a ujedno su ih motivirali i za nastavak natjecanja. Imam osjećaj da mogu pomaknuti planine, sad ću davati sve od sebe! Idući je izazov moj sto posto, nema mi sad kraja, snaga i motiv sad su na vrhuncu," rekao je Šepić.

Emotivan izazov

Prilikom silaska s brda tijekom izazova, Nina je ozlijedila nogu pa se ponovno penjala Silvija, a iz plavog Jure. Iako se Jure penjao impresivnom brzinom, Silvija se uspjela spustiti prije i donijeti crvenima pobjedu, koju su proslavili pjesmom. Juru su svladale emocije i zaplakao je jer se smatrao krivim za poraz plavog tima dok ih je Mirna tješila govoreći im da im poraz mora biti motivacija za nastavak i napredak te da svi natjecatelji trebaju biti ponosni što su odradili najzahtjevniji i najopasniji izazov do sada. No Nina nije mislila tako jer se osjećala kao da je iznevjerila crvene.

Novu epizodu showa 'Života na vagi' pogledajte na platformi Voyo