Život na vagi

Trener Edo objavio preslatki video najmlađe kćeri s važnom porukom: 'Nema predaje'

Edin Mehmedović pokazao je kako njegova najmlađa kći ne odustaje dok ne ostvari cilj

RTL.hr
06.02.2024 11:00

Trener Edin Mehmedović osvojio je srca gledatelja u 'Životu na vagi', a brojne pratitelje na društvenim mrežama često razveseli detaljima svog privatnog života koje dijeli. Posebno su preslatki njegovi trenuci s kćerima. Ovog puta je poručio svojim pratiteljima "nema predaje" uz video svoje najmlađe kćeri Ariane. 

Naime, pokazao je kako se bori s otvaranjem vrata i ne odustaje te ih na kraju uspijeva otvoriti. "Ne vjeruj im. Ostani fokusiran", poručio je Edo. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Inače, ranije je progovorio koliko mu znači vrijeme s obitelji. "Jako sam vezan za svoju djecu, svoje kćeri i onda svaki slobodan trenutak pokušavam provoditi s njima", ispričao je Edo koji je i na snimanja 'Života na vagi' ponekad dovodio kćeri. 

Otkrio je i što one kažu što se njihov tata pojavljuje na televiziji. "To je nešto što je jako smiješno, pogotovo to iskustvo u 'Masked Singeru' bilo je zaista nešto fenomenalno starijoj kćeri, dobro najmanja je još stvarno jako mala. Još nije ni svjesna što se to točno događa, ali ove starije već jesu i to je njima i čudno, zabavno, zanimljivo. Jedna je već odlučila da će biti pjevačica, druga je odlučila da će biti glumica tako da čeka nas zanimljiva budućnost", otkrio je Edo. 


Pročitajte još
Prijavi se u osmu sezonu 'Života na vagi'!

Show 'Život na vagi' gledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'ŽIVOTA NA VAGI':