Život na vagi

Trener Edo otkrio ljubav koja se rodila zahvaljujući 'Životu na vagi': 'Da vam budem iskren...'

Edin Mehmedović otkrio je da je zahvaljujući 'Životu na vagi' zavolio Istru

RTL.hr
22.02.2024 07:00

Trener Edin Mehmedović iz 'Života na vagi' otkrio je da se prošle godine zahvaljujući tom showu rodila njegova ljubav prema jednom kraju Hrvatske. 

"Da vam budem iskren, ja sam se u Istru zaljubio prošle godine... Snimajući sedmu sezonu 'Života na vagi' imao sam priliku bolje upoznati kraj i ljude...", napisao je Edo. 

Edin Mehmedović
Edin Mehmedović FOTO: Instagram

"Omamila je i mene Istra 'mog Đoleta'. I tako... Fališ Đole", dodao je. Naime, prije dva dana bila je treća godišnjica smrti Đorđe Balaševića. 

Edin Mehmedović
Edin Mehmedović FOTO: Instagram
Edin Mehmedović
Edin Mehmedović FOTO: Instagram

Inače, Edo je nedavno otkrio da mu se napokon ostvarila želja i ima bicikl koji je dugo htio. 

"Duuuuuugo sam ga sanjao... priželjkivao, nadao mu se, vizualizirao i maštao da mi je parkiran doma. Znao sam da će jednom doći taj dan. Stvarno jesam. Čak i kad su objavili da gase brand i prestaju sa proizvodnjom, ja nisam mogao ni zamisliti da ga neću voziti. Moj Greyp. Prije 20 godina počeo sam raditi kao fitness trener. Tada sam se vozio biciklom na posao. Prošao sam popriličan broj kilometara u međuvremenu, odlazeći na bezbroj treninga po silnim zagrebačkim teretanama i napravio puni krug. Godine su prolazile, mijenjao sam lokacije rada i prijevozna sredstva da bih na kraju shvatio da sam najsretniji kad sam na svom biciklu. Ovo je ipak 2024, pa bi bio red da je i bicikl moderan. Električan, a imam ja i godina... Idemo dalje, jedan okretaj pedale iza drugog. Naravno, tu je i dodatna oprema. Već si ga svojata, govoreći: 'Moj bibi, moj bibi'", otkrio je Edo uz fotografiju sebe i kćeri Arijane na biciklu. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.
Pročitajte još
Prijavi se u osmu sezonu 'Života na vagi'!

 'Život na vagi' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'ŽIVOTA NA VAGI':