Život na vagi

Treneri 'Života na vagi' oduševljeni novom lokacijom snimanja: 'Oborilo me s nogu'

Mirna i Edo nove će kandidate trenirati u Međimurju...

RTL.hr
18.06.2024 13:32

Nakon prošlogodišnjeg snimanja nedaleko Karlovca, ove se godine 'Život na vagi' seli u Međimurje. Ovo je novost posebno trenerima, koji su već navikli mijenjati lokacije pa ih veseli što će ovoga puta, između ostalog, istraživati ljepotu sjevera Hrvatske.

Snimanje je već u tijeku, kandidati i treneri priviknuli su se na novu rutinu, a otkrili su pojedinosti o novoj lokaciji koja je sve ostavila bez daha.

Mirna i Edo, Život na vagi
Mirna i Edo, Život na vagi FOTO: RTL

"Okruženi smo predivnom prirodom. Međimurje me oduševilo koliko je lijepo uređeno, zeleno, puno zimzelenog drveća i svaka je kuća sređena do posljednjeg detalja. Šetnjica uz Muru, okolni brežuljci, vinogradi, kleti, sređeni sportski tereni... veselim se što ću imati priliku istražiti Međimurje", rekla je Mirna, Edo nastavio u istom tonu: "Međimurje me oborilo s nogu, priroda je prekrasna, a turizam cvate. U samom središtu smjestio se Sveti Martin na Muri koji, osim termi, može još toliko toga ponuditi. Svaki tjedan otkrivamo novi kutak, a i biciklizam je tu popularan pa svaki slobodan trenutak koristimo za istraživanje."

Osmu sezonu 'Života na vagi' gledajte od jeseni - samo na RTL-u!