Novosti
Četiri brata traže osvetu i nitko im ne staje na put!

SPEKTAKL

Četiri brata traže osvetu i nitko im ne staje na put!

Četiri brata vratila su se kući kako bi pokopali svoju majku, no ona nije jedina koju planiraju pokopati. Čovjeka koju ju je ubio čeka ista sudbina.

Četiri brata vratila su se kući kako bi pokopali svoju majku, no ona nije jedina koju planiraju pokopati. Čovjeka koji ju je ubio čeka ista sudbina.

Evelyn (Fionnula Flanagan), majka braće Mercer, mučki je ubijena za vrijeme pljačke u dućanu. Braća Mercer, Bobby (Mark Wahlberg), Jack (Garrett Hedlund), Angel (Tyrese Gibson) i Jeremiah (André Benjamin) vraćaju se kući kako bi je osvetili i pronašli ubojicu. No situacija će se zakomplicirati kada se otkrije povezanost jednog od braće s lokalnim kriminalcima. Čak i dvojica policajaca, koja pokušavaju riješiti slučaj, čini se nisu oni za koje se predstavljaju.

U režiji hvaljenog Joea Singletona („Brzi i žestoki", „Boyz n the hood"), akcijski triler „Četiri brata" jedan je od najboljih izdanaka žanra u tekućem tisućljeću. Iako temeljen na klasičnim i čestim motivima, film je ovo koji pokazuje kako se i od takvih sirovina može napraviti nepredvidljiv film koji će publiku iznenaditi raspletom. Spojimo li to s odličnim akcijskim scenama, onda je jasno kako je riječ o filmu uz koji će skoro dva sata proletjeti kao od šale. Svojim nastupom ga na svojim plećima nosi Mark Wahlberg, a pratnju mu, među ostalima, osiguravaju i glazbene zvijezde Tyrese i André 3000 iz Outkast.

Ako ste spremni za malo akcije budite uz RTL od 00:50 sati!

Izdvojeno

Reci što misliš!