Novosti
'Ratovi zvijezda: Najbolji trenuci' – sila se budi i na RTL-u!

U povodu premijere novog filma

'Ratovi zvijezda: Najbolji trenuci' – sila se budi i na RTL-u!

Prisjetite se nezaboravnih trenutaka kultnog serijala “Ratovi zvijezda” u specijalnoj emisiji “Ratovi zvijezda: Najbolji trenuci” u srijedu, 16.prosinca u 19:20 sati na RTL2!

Dan prije pojavljivanja „Ratova zvijezda: Sila se budi“ u kinima, RTL2 nudi najbolje trenutke kultnog serijala „Ratovi zvijezda“. Emisiju u kojoj ćemo napraviti presjek najboljih trenutaka dosadašnjih šest kultnih nastavaka Georgea Lucasa vodit će Dario Todorović, a specijalni gosti Matija Matečić, predsjednik udruge Star Wars Hrvatska, poznati redatelj Daniel Kušan, koji se inspiriran serijalom i sam počeo baviti filmskom režijom, te Tomo in der Mühlen, DJ i vlasnik tvrtke za prodaju autorskih prava, koji je veliki obožavatelj „Ratova zvijezda“, komentirat će kultne trenutke franšize.

Podsjetit ćemo vas na deset najpamtljivih trenutaka, od utrke letjelica iz „Fantomske prijetnje“, borbe u areni na Geonosisu iz „Klonovi napadaju“ pa do kultnih scena borbi za Hoth i „šetača“ iz „Imperija uzvraća udarac“, bitke za Endor iz „Povratka Jedija“ i nezaboravne završne borbe Dartha Vadera i Lukea Skywalkera svjetlosnim mačevima iz „Povratka Jedija“. Sila se budi i na RTL2, u srijedu, 16. prosinca u 19 sati i 20 minuta!

Reci što misliš!