Novosti
Postani i ti Big Brother: nominiraj i izbacuj 'stanare' kad god poželiš!
RTL

Besplatno preuzmi kolekciju Big Brother stickera na Viberu!

Postani i ti Big Brother: nominiraj i izbacuj 'stanare' kad god poželiš!

Dopisuješ se s nekim i baš bi mu rado poručio da ti ide na živce? Izbacio bi ga iz razgovora baš kao što Big Brother izbacuje stanare iz svoje Kuće? Ili bi možda htio nekom pokazati da ti je nešto smiješno koliko i Romanu?

Pisana riječ često nije toliko snažna kao izgovorena, ali zato slika popravlja sve. A što bolje ujedinjuje slova i slike nego Viber! I baš tamo možeš postati Big Brother – 24 sata, sedam dana u tjednu!

Big Brother Hrvatska i Viber osmislili su 24 stickera, a cijeli paket koji nosi ime Big Brother Mania možeš besplatno preuzeti na svoj iOS i Android uređaj ili desktop računalo do 26. kolovoza 2016.  Za download stickera, unutar svoje Viber aplikacije odaberi opciju "Više", nakon toga klikni na "Trgovina naljepnicama" i unutra potražiti stickere Big Brother Hrvatske. A možete ih pronaći i OVDJE

„Big Brother je prva TV emisija u Hrvatskoj koja ima vlastiti Public Chat uživo i izražajni paket stickera. Uvjereni smo da će milijuni naših korisnika u Hrvatskoj iznimno cijeniti ovo posebno iskustvo“, rekao je Atanas Raykov, Viberov generalni direktor za središnju i istočnu Europu. Viber je jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka s impresivnim brojem od 754 milijuna jedinstvenih korisnika diljem svijeta, a u Hrvatskoj je samo prošle godine broj njegovih korisnika porastao za više od 50 posto.

Preuzimanjem zabavnih stickera koji će ti olakšati komunikaciju postaješ i član Big Brother Hrvatska chat grupe u kojoj prvi možeš saznati što se skriva iza četiri zida najpoznatije Kuće u Hrvatskoj. Finale Big Brothera se bliži, a zapleta je sve više! Želiš ih znati prvi? Brzo na Viberu potraži Public Chat (Javni razgovor) Big Brother Hrvatska. Zabava je zagarantirana!

Izdvojeno

Reci što misliš!