Novosti
'Sve u šest' od ovog četvrtka ima novu slatku rubriku

Svakog četvrtka u programu RTL-u

'Sve u šest' od ovog četvrtka ima novu slatku rubriku

Mirjana Špoljar, trostruka prvakinja u slastičarstvu, otkriva trikove uz koje kolači uvijek uspiju

Jeste li znali da je u bjelanjke potrebno dodati prstohvati soli kako biste ih mogli „istući“ do savršenstva ili da je margarin tajni sastojak koji morate umiješati u tijesto da bi se ono, podatno i prhko, topilo u ustima?

To su tek neki od trikova uz koje kolači baš uvijek ispadnu kao sa slike, a otkriva ih novi edukativno-zabavni TV format  "Kratko&Slatko" koji od ovog četvrtka, 9. lipnja, pratimo u emisiji "Sve u šest" na RTL-u.  

Tajne uz koje i najmanje vješti mogu postati vrsni slastičari u emisiji će s gledateljima podijeliti Mirjana Špoljar, brand ambasadorica za Zvijezda tvrde margarine i trostruka prvakinja Hrvatske u slastičarstvu.

Svojim kolačima Mirjana Špoljar tijekom 20 godina duge karijere zasladila je život i brojnim slavnim gostima poput Stinga i Boba Dylana, a pri svakodnevnom radu, koristi se jednostavnim pravilom.

- Vaga je u slastičarstvu zakon. Tko koristi vagu, ne jede kolače šefljom! - izjavila je slastičarka pa dodala da svatko može biti slastičar ako slijedi recept.

Savjete ljubiteljima slastica – bez obzira vole li u njima samo uživati ili se i sami žele primiti posla i uvaljati ruke u brašno, Mirjana Špoljar podijelit će svakog četvrtka u lipnju na RTL-u od 18 sati. Njezine recepte možete pronaći i na portalu Slastistika.hr.

 

Izdvojeno

Reci što misliš!