Novosti
Treći nastavak 'Sumraka' - Bella mora donijeti odluku!

SUMRAK SAGA: POMRČINA

Treći nastavak 'Sumraka' - Bella mora donijeti odluku!

Edward i Jacob moraju dokazati da je upravo jedan od njih najbolji izbor dok se u pozadni sprema velika opasnost.

Nedaleko Forksa, u Seattleu Victoria (Bryce Dallas Howard) napadne i ugrize Rileya Biersa (Xavier Samuel) kako bi zajedno s njim mogla stvoriti novu vojsku vampira.  U Forksu Edward (Robert Pattinson) i Bella (Kristen Stewart) razmišljaju o zajedničkoj budućnosti. Edward odbija od Belle napraviti vampiricu dok se ne vjenčaju, no ona se ne želi udati tako mlada. I dok Charlie Swan (Billy Burke) istražuje nestanak Rileya Biersa, Edward sumnja da je povezan s početkom stvaranja novih vampira. Iako se Edward boji za Bellu, ona je uvjerena da je Jacob Black (Taylor Lautner) i ostatak vukodlaka neće povrijediti. Odlazi u La Push naći se s Jacobom, koji joj prizna svoju ljubav i pokuša je poljubiti. U međuvremenu, Alice (Ashely Greene) ima viziju da će novorođeni vampiri napasati Forks te da će ih predvoditi Riley Biers.

Treći nastavak jednog od najveći filmskih serijala zadnjih godina, naravno, i dalje se oslanja da pismeni predložak Stephanie Meyer, dok je režiju preuzeo Britanac David Slade, kojeg se sjećamo po sjajnom „Hardy Candy“ s Ellen Page u glavnoj ulozi. Radnja trećeg dijela fantastično romantične sage ponovno se zbiva u Forksu, ali i urbanom Seattlu, gdje Kristen Stewart i Robert Pattinson nastavljaju plesti svoju priču. Scenaristica prva dva dijela, Mellisa Rosenberg i dalje je prisutna, kao i poznata glumačka postava, koja je ovoga puta dobila pojačanje u liku Xaviera Samuela te Bryce Dallas Howard, koja je u liku Victorije zamijenila Rachelle Lefevre.

Odličan nastavak “Pomrčina” uspio je premašiti zaradu  prethodnika te u Americi zgrnuti više od 300 milijuna dolara te tako postati najveća romantična fantazija svih vremena!

Ako ste spremni za još jednu ljubavni avanturu, budite uz RTL večeras u 23 i 15!

Izdvojeno

Reci što misliš!