Novosti
Pobjednica 'Tri, dva jedan – kuhaj', Filipa Sorko organizirala večeru u napuštenom stanu
Facebook

TAJANSTVENA VEČERA!

Pobjednica 'Tri, dva jedan – kuhaj', Filipa Sorko organizirala večeru u napuštenom stanu

Mlada Vinkovčanka Filipa Sorko, poznatija kao pobjednica 3. sezone RTL-ovog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', izazvala je oduševljenje projektom 'Secret Dinner Party', koji je organizirala u napuštenom stanu u Osijeku.

- Ovaj event sam prozvala Tajnom večerom (Secret Dinner Party) zato što gosti koji su dobili pozivnice na svoju kućnu adresu do tog samoga dana nisu znali gdje će se večera održati (sastajanje je bilo na glavnom trgu), niti su znali što će im biti posluženo (oni koji prate moj rad, znali su da neće biti nešto svakodnevno i uobičajeno te su se pripremili na to), nisu znali koliko ljudi će prisustvovati niti s kime sve će tu večer sjediti za stolom i koga će upoznati. Sve to dalo je notu misterija cijelom događaju i dozu uzbuđenja kod gostiju. – otkrila je Filipa Sorko čitateljima portala Sib.hr-a.

Dok su gosti nestrpljivo čekali Filipinu tajnu večeru, najviše ih je oduševila sama lokacija, što i jest bit njezine priče jer je iskoristila napušteni stan u Osijeku. Da Filipa dobro kuha, uvjerili smo se već u 3. sezoni popularnog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj'.

Osim same lokacije, gosti su se oduševili Filipinim specijalitetima i najboljim delicijama koje je odlučila predstaviti. Kako je to izgledalo i što su komentirali drugi, pogledajte sami!

Izdvojeno

Reci što misliš!