Novosti
Osvojite 100.000 kuna u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'!
RTL

Prijave za novu sezonu!

Osvojite 100.000 kuna u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'!

Nova sezona popularnog kulinarskog showa je pred vratima, a ako i vi ne možete odoljeti mirisnim začinima, vrhunskim namirnicama, inovativnim tehnikama i tradicionalnim receptima te smatrate da vladate kulinarskim sposobnostima koje nikako ne bi smjele ostati između štednjaka i frižidera vaše kuhinje, prijavite se u ovaj slasni gastro izazov!

Kuhanje je spoj mašte, hrabrosti, odvažnosti i kreativnosti i izvrsna prilika za sve gastro entuzijaste da pokažu koliko su sretni i spretni u kuhinji. Ako ne volite kuhati sami, tim bolje! I ove se sezone kuha u paru, stoga povedite nekoga s kim u kuhinji niste „na nož“.

Tijekom tri sezone showa, u našoj su kuhinji svoje umijeće pokazali brojni sjajni kuhari amateri, no samo ih je troje zasjelo na tron amaterskog kulinarstva. Pobjendica prve sezone je Anka Cvitanović, koja je nakon pobjede postala šefica kuhinje u jednom dalmatinskom restoranu. Najbolji u drugoj sezoni bio je miljenik publike, Tomislav Pavlović, koji je kulinarski put nastavio u jendom zagrebačkom restoranu. Prošle godine pobjedu je odnio dinamični duo prijateljica, Filipa Sorko i Petra Egić, koje su hrvatsku gastro scenu obogatile inovativnim „tajnim večerama“.

Prijavite se za sudjelovanje u novoj sezoni 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' putem telefona na broj 060 501 554 (cijena: 3,49 kn/min (fiks.) i 4,78 kn/min (mob.)) ili ispunite upitnik na web stranici www.rtl.hr/prijave.

Izdvojeno

Reci što misliš!