Novosti
Saračević, Brkić i Vargek spremni za Francusku
RTL

Gastro pripeme su najvažnije!

Saračević, Brkić i Vargek spremni za Francusku

Kako i priliči sportskim znalcima, francuski se ogranak rukometne reprezentacije RTL-a posljednjih dana svojski pripremao za odlazak u siječanjsku prijestolnicu svjetskog rukometa.

Zlatko Saračević, Filip Brkić i Marko Vargek tijekom posljednjeg sastanka prije puta za Pariz odradili su i gastro prilagodbu za nadolazeća tri tjedna.   

U stanci između degustacije francuskih specijaliteta osvrnuli su se i na prvu utakmicu koju će hrvatska rukometna reprezentacija odigrati u petak protiv Saudijske Arabije. Unatoč tomu što petak pada na trinaesti, naš francuski ogranak ne planira poduzeti nikakve radikalne mjere, ne bi li time pomogao rukometašima ostvariti što bolji rezultat. 

„Nećemo, jer je to najlakša utakmica i ako idemo na Svjetsko, a  bojimo se Saudijske Arabije, onda neće biti dobro. Svaka prva utakmica malo je nezgodnija, međutim ovoga je puta to lagan protivnik i mislim da će biti nekih desetak razlike. Dečki će osjetiti dvoranu i pripremiti se za dan kasnije i Mađarsku“, kazao je Zlatko Saračević, koji će s Filipom Brkićem činiti dinamičan duo komentatora utakmica hrvatske reprezentacije. „Saudijska Arabija je za barem dvije klase slabija od Hrvatske i dobro je da na otvaranju prvenstva imamo jednu takvu reprezentaciju“, kazao je Brkić.      

Budite ponovno uz Hrvatsku u lovu na svjetski tron od 13. siječnja u 20:45 sati, samo na RTL-u!  

Izdvojeno

Reci što misliš!