Novosti
Donald Trump tvrdi da je Meryl Streep precijenjena!

NISKI UDARCI

Donald Trump tvrdi da je Meryl Streep precijenjena!

Nakon glumičinog govora budući predsjednik SAD-a uzeo ju je na pik – putem društvenih mreža.

Očito znajući da mu se sprema teška večer, Donald Trump je na društvenim mrežama 'dežurao' spreman kako bi uzvratio paljbu na bilo koga tko ga spomene.

Na red je došla i Meryl Streep koja ga je, bez da mu je spomenula ime, prozvala pred čitavim svijetom. Rekla je kako joj se srce slama zbog situacije u kojoj se Trump rugao bolesnom reporteru te da ne može zamisliti situaciju u kojoj će takva osoba voditi njezinu zemlju.

Trump je pak napisao kako je 'Meryl Streep jedna od najprecijenjenijih glumica u Hollywoodu.' Nastavlja kako ga je napala na Zlatnim globusima iako ga ne poznaje te da je 'sljedbenica Hillary Clinton koja je izgubila'. Novoizabrani američki predsjednik ponovno tvrdi kako nije ismijavao bolesnog reportera nego je ukazao na njegovu nekonzistentnu priču unatrag 16 godina.

Na kraju, Trump je prozvao sve medije koji su Streep 'uzdizali u nebesa' tvrdeći kako nisu pristrani. Kako bilo, glumica iza sebe ima vojsku obožavatelja koji se slažu s njezinim mišljenjem. Vi je imate mogućnost gledati na RTL-u u filmu Previše je složeno koji je na rasporedu u nedjelju u 21:30

Izdvojeno

Reci što misliš!