Novosti
Enis Bešlagić: 'Umjetnost je sačuvati iskrene prijatelje!'
Instagram

OVO JE PRAVO PRIJATELJSTVO!

Enis Bešlagić: 'Umjetnost je sačuvati iskrene prijatelje!'

Glumcu nedostaje njegov najbolji prijatelj.

Popularni glumac Enis Bešlagić osvojio je pratitelje na Instagramu lijepim opisom što za njega znači prijateljstvo. Kada se Enis Bešlagić i Andrija Milošević nađu na istom mjestu,  znamo da je zabava zagarantirana, no nismo znali da Enisu nedostaje njegov prijatelj!

Na svom Instagramu, Bešlagić je objavio fotografiju na kojoj je s Miloševićem, a u opisu je objasnio koliko mu njegov prijatelj znači.

- Kada ja opalim selfie. Kada znaš da je prijateljstvo jedino pravo bogatstvo, onda bi trebao graditi oko sebe mikro svijet… Okružiti se pozitivnim ljudima i maknuti se malo od kretena, kojih je sve više i koji nam crpe energiju…. Umjetnost je trajati na ovim prostorima i čuvati iskrene prijatelje! – napisao je legendarni glumac iznad fotografije te ostavio bez riječi svoje vjerne pratitelje.

 

 

Enis Bešlagić srca gledatelja osvojio je ulogom Šemse u Našoj maloj klinici, ali i kao član žirija našeg showa ZvjezdiceAndrija Milošević druga je polovica para iz serije ‘Andrija i Anđelka’ s kojim se mnogo ljudi može poistovjetiti.

Izdvojeno

Reci što misliš!