Novosti
Ovo je najveća avantura u 70 milijuna godina.

'ŠETNJA S DINOSAURIMA'

Ovo je najveća avantura u 70 milijuna godina.

Pogledajte sinoćnju reprizu!

Paleontolog Zack povede nećaka Rickyja i nećakinju Jade u lov na fosile. Kad ostane sam, Ricky upozna vranu koja govori te se ona odjednom pretvori u pticu iz drevnog doba koja se zove Alex te mu ona ispriča priču smještenu u doba krede, geološko razdoblje prije 70 milijuna godina. Patchi je najmanji krilati gušter u leglu peteinosaurusa, a Alex mu, kao njegov mentor, pomaže impresionirati ženku Juniper. No njezino jato migrira na jug bez njega. Patchijev otac, Bulldust, također pokuša odseliti sa svojom obitelji, no kada obitelj pokuša preletjeti šumu, vulkan eruptira.

Nazvan prema dokumentarnom mini-serijalu BBC-ja, obiteljska animirana avantura „Šetnja s dinosaurima“ smještena je u kasno doba krede kada su dinosauri vladali Zemljom. U produkciji BBC Eartha i Evergreen Filmsa, s budžetom od 80 milijuna dolara, „Šetnja s dinosaurima“ jedna je od najvećih nezavisnih produkcija ikada, film koji nije nastao u nekom velikom svjetskom studiju, već su ga financirale kuće Reliance Big Entertainment i IM Global te je tada prodan 20th Century Foxu.

Snimke lokacija na Aljasci i Novom Zelandu pažljivo su izabrane da bi poslije Animal Logic Studio dizajnirao dinosaure na snimljenu pozadinu. Rezultat dobiven takvom najmodernijom tehnologijom zaista je zadivljujuć, a iskustvo jedinstveno! Gledajući ovaj vizualni spektakl kakav još niste doživjeli i koji je sinkroniziran na hrvatski, doista imate osjećaj da dinosauri hodaju Zemljom!   

Svi koji ste sinoć propustili ovu avanturu imate je prilike pogledati danas u 15:15!

Izdvojeno

Reci što misliš!