Novosti
Urnebesna komedija koja će vas nasmijati do suza!

TV PREMIJERA

Urnebesna komedija koja će vas nasmijati do suza!

Prije „Glupog i glupljeg“ postojali su „Glup, gluplji, najgluplji“.

Od trenutka kada su ostavljeni kao bebe na pragu sirotišta koje vode časne sestre, od kojih je najzločestija sestra Mary-Menegel (Larry David), tri prijatelja Moe (Chris Dimantopoulos), Larry (Sean Hayes) i Curly (Will Sasso) svoje vrijeme provode glupirajući se čitave dane i radeći kaos po sirotištu. Dvadeset pet godina kasnije sva trojica i dalje žive u sirotištu radeći kao domari u istom. No sirotište se nađe u velikim problemima te ako ne uspije sakupiti 830.000 dolara u svega 30 dana, morat će biti zatvoreno. Stoga Moe, Larry i Curly odluče skupiti novac za spas svog sigurnog utočišta i krenu u svijet, koji nije bio spreman za njih.

„The Three Stooges“ kultna je slapstick točka ili nastup, fizička komedija, serijal kraćih filmskih formata, koji je začet još u 30-ima, u kojem Moe, Larry i Curly (ili Shemp) izvode razne gegove, tj. nestašluke koji rezultiraju rasulom gdje god se oni pojave. Ovog puta u režiji Bobbyja i Petera Farrrellyja, koji nam već dva desetljeća serviraju moderne klasike komedije poput „Svi su ludi za Mary“, „Ja, ja i Irena“, „Glup i gluplji“, stiže najnovija igrana verzija.

Osim Seana Hayesa, Chrisa Dimantopoulosa i Willa Sassoa, koji nose glavne uloge, tu je Sofia Vergara, koju, naravno, dobro znamo iz „Moderne obitelji“, fantastična Jane Lynch („Dva i pol muškarca“, sjajni „Party Down“) te nakraju najveći od sviju  - Larry David u liku časne sestre, najoriginalniji, najtalentiraniji autor komedije na svijetu, alfa o omega kultnog „Seinfielda“ i najboljeg komičnog serijala koji je ikada prikazan - „Curb Your Enthusiasm“, koji je trenutno u produkciji svoje toliko priželjkivane 9. sezone.

Film je na rapsoredu u 21 sat!

Izdvojeno

Reci što misliš!