Novosti
Pirat će za blago i slobodu otići i na kraj svjeta!
RTL

'PIRATI S KARIBA: NA KRAJU SVIJETA'

Pirat će za blago i slobodu otići i na kraj svjeta!

Kapetan Jack Sparrow (Johnny Depp) zatočen je u klopci Davyja Jonesa, a Leteći Holandez i Davy Jones (Bill Nighy) pod kontrolom su istočnoindijske trgovačke kompanije i lorda Cutlera Becketta (Tom Hollander), koji je odlučio očistiti mora od svih pirata.

Will Turner (Orlando Bloom) i Elizabeth Swann (Kiera Knightly) moraju se udružiti s kapetanom Barbossom (Geoffrey Rush) žele li starog prijatelja Jacka izbaviti iz zamke u kojoj očajava. Will, Elizabeth i Barbossa zovu pirate sa svih krajeva svijeta, uključujući azijskog pirata (Chow Yun-Fat), da se udruže i oslobode božicu Calypso, ukletu ljubavnicu Davyja Jonesa kako bi im pomogla te osigurala budućnost i slobodu svih pirata svijeta. U epskoj bitci protiv Becketta, Jonesa i admirala Jamesa Norringtona (Jack Davenport) odlučuje se o sudbini pirata čitavog svijeta.

„Na kraju svijeta“ završni je dio trilogije o avanturama Jacka Sparrowa, koji krešendom zaokružuje ovaj popularni svjetski fenomen i filmski serijal. Originala ekipa, uključujući redatelja i glumce, i u trećem dijelu ostala je nepromijenjena. A Johnny Depp, ako je i postojao netko tko nije čuo za njega, ovom  je trilogijom ostvario planetarnu slavu, a trilogija je utržila nevjerojatnih 2 milijarde i 700 milijuna dolara i postala jedan od najvećih filmskih hitova svih vremena.

Film je na rasproedu u 20 sati stoga ispecite kokice i budite s nama!

Izdvojeno

Reci što misliš!