Novosti
Avi postalo neugodno gledajući erotski film!

'Mijenjam ženu' u ponedjeljak, 20. veljače, u 20 sati na RTL-u!

Avi postalo neugodno gledajući erotski film!

Ava Karabatić, farmaceutska tehničarka, profesorica latinskog i talijanskog jezika te spisateljica, i njezin tata Ivica odlučili su se upustiti u avanturu života, u specijalnoj emisiji 'Mijenjam ženu', koja će se na RTL-u emitirati u ponedjeljak i utorak od 20.10 sati.

Ava i Ivica odlučili su se za ovaj 'pothvat' ne bi li, kako kažu, iskusili toplinu obiteljskog doma, koji nemaju. Stoga će se Ava zamijeniti sa ženom poznatog srpskog folk pjevača Đanija Trajkovića, Slađanom, koja radi kao odgajateljica u vrtiću. I dok će ona vrijeme provoditi u Beogradu, Ivici će Slađana doći u goste te će već na početku dobiti slom živaca kada vidi tko će 10 dana lijegati u krevet kraj njezinog Đanija.

Ava će preuzeti brigu i o pjevačevim nasljednicima Marku (19), Milošu (17) i Sofiji (11), šetati im psa, ali i zaplakati.

Iako Zadranka nije baš sramežljiva, Đani ju je uspio i neugodno iznenaditi pustivši na televiziji erotski film, a njezine reakcije bile su neprocjenjive!

Što je sve Ava komentirala te kako se zabavila u Beogradu, ne propustite pogledati već u ponedjeljak, u 20.10 sati na RTL-u.

 

Izdvojeno

Reci što misliš!