Novosti
Dax Shepard u totalno uvrnutoj komediji!

Uskoro u kinima

Dax Shepard u totalno uvrnutoj komediji!

Većinu kritičara brine može li Dax Shepard dobro odraditi posao scenarista, producenta, redatelja i glavne zvijezde u jednom filmu? Pogledali smo trailer, pogledali smo njega i gospođu mu Kristen Bell te zaključili: može!

U pomalo vulgarnijoj filmskoj verziji ozbiljne policijske serije CHiPs s kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća, Dax ShepardMichael Peña glavni su dvojac koji je počela prati kriza srednjih godina. Upravo su se prijavili patrolirati Los Angelesom, i to iz posve različitih razloga, Baker (Shepard) je bivši profesionalni vozač motora koji si pokušava spasiti brak, a Ponch (Peña) samouvjereni agent na tajnom zadatku. Neiskusni početnik i okorjeli, ali iskusni agent postali su par koji se više svađa, no što se slaže i nikako da pokrenu pravo partnerstvo. No s Bakerovim bajkerskim vještinama i Ponchovim znanjem stečenim na ulici, mogli bi još i uspjeti... ako prije toga ne izlude jedan drugoga. U pohod po svjetskim kinodvoranama film treba krenuti za tri dana, a trailer nas je usitinu nasmijao:

Dax Shepard strastveni je ljubitelj vožnje i cijeli je život maštao kako će postati vozač autoutrka. Njegov svakodnevni moto je „Vozi ili umri!“, papučicu gasa smatra Dobrom, kočnice Nužnim zlom, a spojku ključnim sastojkom sakramenta Presvetog unutarnjeg izgaranja. Kaže da pravo filmsko jurcanje nije vidio najmanje deset godina, a filmašima poručuje kako su akrobacije nadodane filmu uz pomoć CGI tehnologije običan „bulls**t“. Što onda očekivati u filmu punom jurnjave od takvog ljubitelja motornih vozila osim čiste i zabavne kvalitete.

Čistokrvnog ljubitelja oktana gledajte u komediji Rent-a-mama u petak u 20 sati na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!