Novosti
Anđelka Prpić oduševit će mnoge u novom filmu 'Kozje uši'

NOVI PROJEKT

Anđelka Prpić oduševit će mnoge u novom filmu 'Kozje uši'

Dok dragu glumicu trenutno gledamo u žiriju showa 'Superljudi', uskoro ćemo ju vidjeti u potpuno drugom izdanju.

Glumicu Anđelku Prpić uskoro ćemo gledati u domaćem filmu čija se radnja odvija u južnom Banatu, u Srbiji. Film „Kozje uši“ Marka Kostića, nastao po istoimenom romanu Vladislave Vojnović dirljiva je priča o borbi bake Stojanke sa surovom današnjicom i svim pritiscima društva u kojem živimo.

Glavnu junakinju, koju tumači Gorica Popović, stjecajem okolnosti iz grada i studija davne 1968. godine, život je vratio u rodno selo i sada u svojim šezdesetim godinama odgaja unuke, 14-godišnju Sofiju i osmogodišnjeg Stevana, čiji su roditelji otišli u inozemstvo. Baka se ne uklapa u tipičan seoski život, stoga će njezin karakter i ponašanje gledateljima dati povod za smijeh, a film čini niz zanimljivih situacija jer Stojanka pokušava preživjeti na selu.

U filmu, baš kao i u romanu, svoje mjesto imaju i bakina neprežaljena ljubav iz mladosti, seoski svećenik, lovac, djeca, ali i Beatlesi, jer od čovjeka s kojim je Stojanka ostala trudna, kao uspomenu, ima samo jednu slomljenu ploču.

Koja je uloga naše Anđelke Prpić, pogledajte u traileru, a do tada pratite je i dalje već večeras u novoj epizodi showa „Superljudi“ od 20 sati na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!