Novosti
Ewan McGregor: 'Priprema za novu avanturu može početi!'

Prvi detalji nove moto-avanture

Ewan McGregor: 'Priprema za novu avanturu može početi!'

Popularni glumac dao je prvu naznaku kako se sprema za svoju sljedeću veliku avanturu objavivši fotografiju motora složenog posebno za njega.

Ewan McGregor je na svom Instagram profilu objavio prve detalje o tome kako su započele pripreme za njegovu novu avanturu na motoru. Za one koji su dosad pratili njegova putovanja, zanimljivo je kako je Ewan do sada vozio dual sport motocikl BMW R1200GS Adventure, a na objavljenoj fotografiji je supermoto Honda XR650, koja je više kombinacija motocrossa i enduro motocikla. 

Uz objavljenu fotografiju je napisao: „Puno se zahvaljujem @pchpowersportsu što su složili ovu Hondu XR650 za moju sljedeću veliku avanturu i zahvaljujem se @touratechu što su napravili poseban nosač za bisage tako da mogu objesiti svoje omiljene Zega metalne kofere (koji su mi jednom spasili život).“

McGregor je 2004. godine s najboljim prijateljem Charleyom Boormanom i snimateljem Claudiom von Plantom krenuo na moto maraton. Od sredine travnja do kraja srpnja putovali su od Londona do New Yorka, i to preko središnje Europe, Ukrajine, Kazahstana, Mongolije, Rusije, Kanade i SAD-a, te tako prevalili udaljenost od 36.000 kilometara! Svoje dogodovštine uokvirili su u dokumentarnu seriju „Long Way Round“.

Ponovno su se okupili 2007. godine, te na ovo putovanje krenuli okomito od prošlog putovanja, od najsjevernije točke u Britaniji, John o'Groatsa u Škotskoj do Cape Towna u Južnoj Africi. Ovo putovanje su nazvali "Long Way Down" i trajalo je od 12. svibnja do 5. kolovoza 2007.

Kako je 2015. McGregor u jednom intervjuu spomenuo da je s Charleyjem razgovarao o putovanju Južnom Amerikom, možda će to biti njihova sljedeća destinacija. Nadamo se kako ćemo saznati uskoro.

Ewana McGregora gledajte u filmu „Operacija Stormbreaker“ u subotu u 13 sati na RTL Kockici. 

Izdvojeno

Reci što misliš!