Novosti
Ljetna shema na RTL kanalima

Samo zabava

Ljetna shema na RTL kanalima

Dugo toplo ljeto je pred nama, razonoda na otvorenom počinje, no jednako tako i zabava na RTL–u! Na glavnom RTL-ovom kanalu već od idućeg tjedna od 17:55 sati kreće nova inačica „Kućice iz snova“  koja prati ljude koji jednostavno uživaju živjeti u malim domovima. Emisija "Kućice iz snova" u ljetnoj shemi je zamjena za emisiju "Sve u šest". Trend manjih domova proširio se svuda po svijetu pa s „Kućicama iz snova: Svijet“ putujemo po različitim lokacijama diljem svijeta i tražimo najbolje male kuće. 

Od 20:20 sati od ponedjeljka do četvrtka, ozvježenje tražimo u „Totalnom Wipeoutu“, britanskoj inačici američkog „Wipeouta“, natjecateljskom game showu koji smo već imali prilike upoznati na RTL-u. Nakon otkačenih izazova, klizanja, spoticanja i padova u bazene i blato, smijemo se novim skečevima najpoznatijeg komičnog dvojca regije – Andrija i Anđelka slijede od 21:20 sati.

Petkom u kasnovečernjem terminu rješavat ćemo zločine u „CSI specijalima: Bande“, u trilogiji u kojoj gledamo forenzičare iz Miamija, New Yorka i Las Vegasa kako zajedno istražuju. Najvještiji detektivi sva tri grada – Horatio Caine, Mac Taylor i Ray Langston – odgonetavaju slučajeve koji su toliko složeni da moraju udružiti snage.

Filmska zabava subotom i nedjeljom zagarantirana je kao i uvijek, a već ćemo u nedjelju, 2. srpnja u 20 sati gledati znanstveno-fantastični filmski hit i TV premijeru „Ja sam broj 4“, koji stiže od producenta čiju seriju „Crna jedra“, novitet na RTL2, gledamo ovoga vikenda. Radi se o Michaelu Bayju, koji je rukopis filma „Ja sam broj 4“ odnio Staceyju Snideru i Stevenu Spielebergu te za čija su se prava borili DreamWorks i J.J. Abramsa, da bi na kraju DreamWorks odnio pobjedu u nadi da će privući gledateljstvo „Sumrak sage“ te pokrenuti novu filmsku franšizu. Odličan film režirao je D.J. Carouso, koji je prije ovog filma napravio i hvaljeni „Eagle Eye“ sa  Shiaom LaBeoufom i Michelle Monaghan. Nedjeljom na RTL-u nakon večernjeg filma kreće jedna od najboljih TV serija u svijetu u zadnjih 7 godina. „Sherlock“, moderna priča o najpoznatijem detektivu, kojeg tumači Benedict Cumberbatch,  i njegovom partneru Watson, u čijoj roli se našao Martin Freeman, na rasporedu je u nedjelju, 2. srpnja u 22:20. Bez ikakave sumnje ova je britanska serija najnovijeg datuma apsolutni hit koji se prodao u 180 zemalja svijeta te je dosad prikazan u četiri sezone s po 3 epizode, a osvojio jeili bio nominiran za sve televizijske nagrade koje postoje.

Na RTL2 na ljeto se vraća omiljena „Moderna obitelj“, a uz nju tu ostaju „Teorija velikog praska“, „Dva i pol muškarca“, „Kontrola bijesa“, sve od reda sjajne serije koje toliko volimo i pratimo na RTL2. Od 8. srpnja u popodnevnom terminu u 10. sezoni vraća nam se „Uvod u anotomiju“, a već od ovog vikenda počinje nova serija u kasnovečernjem terminu, „Crna jedra“,  sjajna avanturistička serija Michela Bayja koja nas vraća u 18. stoljeće i rat protiv pirata.

Na RTL Kockici od ponedjeljka do petka u 20:55 sati nedavno je krenula kultna serija “Crveni patuljak”, koju ćemo pratiti tijekom ljeta – Lister, Rimmer, Cat i Kryten likovi su ove neponovljive serije koja se samo jednom u životu gleda i koja je u svojih 12 sezona postala jedna od najpopularnijih britanskih humorističnih serija svih vremena!

Izdvojeno

Reci što misliš!