Novosti
Sve što su znali o Narniji, zauvijek je nestalo

Večeras u 20 sati!

Sve što su znali o Narniji, zauvijek je nestalo

Peter, Susan, Edmund i Lucy ponovno stižu u Narniju, gdje ih očekuju mnogobrojne pustolovine u kojima će im se pridružiti naočit kraljević Kaspijan.

Prošla je godina dana, ormar je nestao, vještice više nema, kao ni mudrog lava Aslana. Peter (William Moseley) , Susan (Anna Popplewell), Edmund (Skandar Keynes) i Lucy (Georgie Henley) ponovno kreću u Narniju, a kada stignu, shvate da je u čudesnom svijetu prošlo 1300 godina! Zlatno doba Narnije je davna prošlost, a zli kralj Miraz (Sergio Castellitto) bez milosti vlada zemljom. Kralj je odlučan da ga njegov sin naslijedi pa makar to značilo ubojstvo zakonitog prestolonasljednika i nećaka princa Kaspijana (Ben Barnes). No princ na svojoj strani ima stanovnike Narnije te se nada da će jednoga dana zemlja ponovno živjeti u miru i prosperitetu.

Andrew Adamson, redatelj i scenarist „Shreka“ te prvog dijela „Kronika iz Narnije“, koji je na kinoblagajnama utržio nevjerojatnih više od 750 milijuna, zajedno sa scenaristima Christopherom Markusom i Stephenom McFeeleyem snimio je i nastavak priča iz Narnije.

„Kronike Narnije“, nastale prema seriji književnih priča C. S. Lewisa. U ovom, jednako impresivnom nastavku, sudjeluje isti niz glumaca koji čine obitelj Pevensie, koja još jednom odlazi u čarobni svijet. Film odiše šarmom i čarolijom, zadivljujućom kinematografijom i uzbudljivim borbama stoga se pripremite za još jednu veliku filmsku avanturu iz Disneyeve tvornice, koja se nikako ne propušta.

Drugi nastavak fantastične filmske avanture, film “Kronike iz Narnije: Kraljević Kaspijan” gledajte večeras u 20 sati na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!