Novosti
Charlie Sheen je postao vegan

može on to

Charlie Sheen je postao vegan

Lijepo je čuti da je popularni glumac odlučio kvalitetnijim načinom prehrane i vježbanjem ipak produžiti svoj uistinu zanimljiv život.

51-godišnji Charlie Sheen, koji je u intervjuu Mattu Laueru 2015. objavio da je HIV pozitivan, odlučio je uz djevojku Juliju Stambler živjeti zdravijim načinom života. Prvo je prestao konzumirati alkohol, a sada je izbacio meso i mliječne proizvode iz svoje prehrane. Sheen je također navodno počeo rano ustajati kako bi svakodnevno vježbao jogu i išao na plivanje.

Sheen, koji se uvijek javno borio sa svojim ovisnostima o drogama i alkoholu, navodno je nadopunio svoju prehranu i vitaminskim kapima. Uz, naravno, i daljnju terapiju zbog zaraze HIV-om.

"Trenutno sam dio studije FDA-e, u kojoj sam sudjelovao 24 tjedna. Postoji novi lijek koji je na brzom putu za odobrenje", izjavio je Sheen The Hollywood Reporteru. "Zove se PRO 140 i proizvodi ga tvrtka Cytodyn. Nemam niti jednu nuspojavu. Niti jednu. Svakog tjedna dobijem jednu dozu, umjesto nekoliko toksičnih pilula " i nastavio, "To je najbliža stvar priznatom lijeku koji smo do sada imali. Možete živjeti potpuno normalan život. Možete samostalno upravljati svojim tijelom i životom."

Uživajte u nepodopštinama neponovljivog Charlieja svaku noć iza ponoći u seriji „Kontrola bijesa“

te u „Dva i pol muškarca“ od ponedjeljka do petka navečer na RTL2!

 

Izdvojeno

Reci što misliš!