Novosti
Jessica Biel otkrila tajnu uspješnog braka s Justinom Timberlakeom i što ne želi da njihov sin radi u budućnosti

Iskreno progovorila

Jessica Biel otkrila tajnu uspješnog braka s Justinom Timberlakeom i što ne želi da njihov sin radi u budućnosti

Iako su oni jedan od onih parova koji žive vrlo povučeno, američka glumica progovorila je o svom braku s glazbenom megazvijezdom.

Kako se približava premijera njezine nove serije "The Sinner", glumica i izvršna producentica Jessica Biel počela se otvarati i davati intervjue, tako je za kolovoško američko izdanje magazina „Marie Claire“, 35-godišnja zvijezda iskreno progovorila o odnosu s godinu dana mlađim suprugom Justinom Timberlakeom.  

Jessica Biel otkrila je kako je tajna njihove uspješne 10-godišnje veze to što su oboje "fokusirani na karijeru", a zahvaljujući tome što oboje rade u zabavnoj industriji, potpuno razumiju potrebe jedno drugoga. Biel je u intervjuu rekla: „Imamo slične vrijednosti. Vjerujemo u lojalnost i iskrenost. Volimo se zabaviti. Volimo mnoge iste stvari. Također, u poslu, oboje smo vrlo orijentirani na karijeru i tu moramo biti sebični. Apsolutno razumijem sve one koje pokreće uspjeh, a za uspješan odnos morate pronaći nekoga tko je isto takav. A ako dijeli iste životne vrijednosti kao i vi, to je: jackpot!"

No, Jessica i Justin nisu fokusirani samo na svoje karijere jer im to ne dopušta njihov dvogodišnjak Silas. Jessica je rekla kako je dolaskom sina postala „manje sebična“. „Ti mali ljudi dođu i zahtijevaju toliko toga, da vaš raspored više nije samo vaš, niti je imalo važan. Jasno vam je da se sada vaš život vrti samo oko djeteta’, izjavila je Biel koja na Instagramu ponekad podijeli ‘obiteljski kolaž“.

Unatoč svojoj radnoj etici, priznala je i kako ne želi da njezin sin bude glazbenik poput svoga oca. "Postoji jedna stvar koju ne želim, stvarno ne želim da bude glazbenik. Gledam ono što sve Justin prolazi, a on može raditi s bilo kojim producentom i može dobiti pjesme na radiju. Sve izgleda vrlo jednostavno, ali trebale su mu godine i godine da dođe do toga. "

Lijep i uspješan par vjenčao se 2012. godine na jugu Italije, no do posljednjeg trenutka svoje planove nisu htjeli otkriti čak niti najbližima. S uzvanicima su slavili na plaži uz logorsku vatru, sir, masline i vino te predivan vatromet.

 

"Date Night!"

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on Nov 4, 2015 at 5:29pm PST

Pogledajte trailer nove serije „The Sinner“ u kojoj odlična Biel tumači ulogu nesretne žene koja se mora sjetiti zašto je počinila ubojstvo.

Jessicu Biel gledajte u akcijskom filmu „A-team“ u subotu u 20 sati na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!