Novosti
Mirjana Mikulec uhvaćena na djelu!

VRATILA SE IZ NEW YORKA!

Mirjana Mikulec uhvaćena na djelu!

Naša popularna dizajnerica interijera užurbanim je korakom prošla centrom Zagreba, a iz ruku nije ispuštala mobitel dok su vrećice prepune različitih uzoraka tapeta i ostalih materijala dale nagovijestiti da su službene pripreme za 'InDizajn – Festival modernog doma' službeno započele!

Mirjana Mikulec nedavno se vratila iz New Yorka, gdje je snimala epizode za nadolazeću dvanaestu sezonu 'InDizajna', te se odmah prebacila na organiziranje drugog međunarodnog sajma interijera. U prilog tome idu i fotografije koje dokazuju kako ova dizajnerica interijera ne gubi ni trena te je uvijek predana poslu.

'InDizajn – Festival modernog doma' i ove će se godine održati u Areni Zagreb, gdje će od 14. do 17. rujna biti glavno okupljalište za sve zaljubljenike u uređenje prostora. Iako su do početka sajma preostala još dva mjeseca, Mikulec otkriva kako vremena ima sve manje.

„Možda se čini kao da je to još daleko, ali kad ste organizator, čini vam se kao da je sutra! Ima tu jako puno posla i detalja na koje treba pripaziti kako bi sve proteklo u najboljem redu. Kad još k tome dodate i pripremu emisije, klijente u mom studiju za dizajn interijera te pripremu nove linije proizvoda, jasno vam je da me čeka dugo toplo radno ljeto“, priznaje Mikulec.

Svi oni željni kreativnih ideja i privlačnog dizajna na vrijeme su saznali koje datume treba rezervirati za obilazak najvećeg sajma interijera na ovim prostorima.

Izdvojeno

Reci što misliš!