Novosti
Chris Pine u fantastičnoj filmskoj bajci

Novi SF

Chris Pine u fantastičnoj filmskoj bajci

Pogledajte odličan trailer za nevjerojatan film „A Wrinkle in Time“, u kojem uz popularnog glumca glume Oprah Winfrey i Reese Witherspoon.

Redateljica Ava DuVernay, najpoznatija po filmu „Selma“ za koji je bila nominirana za Zlatni globus 2014., priprema filmski spektakl ‘A Wrinkle in Time’, baziran na istoimenom bestseleru i dječjem klasiku iz 1963., spisateljice Madeleine L’Engle.

Uz Chrisa Pinea u filmu glume Reese Witherspoon, Gugu Mbatha-Raw, Oprah Winfrey, Zach Galifianakis i Michael Peña. Neobičan spoj glumaca donosi i neobične likove bajkovitog filma o nadnaravnim moćima i situacijama.

Dok Chris Pine glumi znanstvenika dr. Alexa Murryja, koji netragom nestane, Oprah je jedno od troje nebeskih bića i pomaže njegovoj kćeri Meg (Storm Reid) da ga pronađe, jer Meg se s ostalom djecom našla na planetu koji sadrži sve zlo ovoga svijeta.

'Kada mi je Ava rekla da se radi o ulozi jedne od najmudrijih žena u svemiru, odmah sam pristala, pa tko bi takvo što mogao odbiti', komentirala je Oprah Winfrey.

Pogledajte trailer filma ‘A Wrinkle in Time’ koji stiže u kina 9. ožujka:

Chrisa Pinea gledajte u znanstveno-fantastičnom filmu „Zvjezdane staze“ u subotu u 22:30 na RTL-u.

 

Izdvojeno

Reci što misliš!