Novosti
Holland Taylor ne voli gledati 'American Horror Story'

ne može ona to

Holland Taylor ne voli gledati 'American Horror Story'

Charliejeva mama ispričala je kako ne voli gledati jednu od najpopularnijih svjetskih serija, koja je već nakon prve sezone prikazivanja bila najgledanija serija kabelskih televizija 2011. godine.

Prisutnost Sarah Paulson jedna je od boljih stvari u seriji „American Horror Story“, ali postoji osoba koja bi rado da dobitnica nagrada Emmy i Zlatnog globusa za tu ulogu, ipak sudjeluje u malo manje strašnim projektima.

Sarina djevojka Holland Taylor ne voli gledati tu seriju, a razlog je zapravo prilično sladak. U intervjuu za People, zvijezda „Dva i pol muškarca“, koja je već više od godinu dana u vezi s Paulsonovom, priznala je kako je gledanje voljene osobe dok je u opasnosti, pa iako ona bila i imaginarna, jako uznemiruje.

"Gledala sam dvije sezone zaredom, gdje je ona trčala i vrištala, bježala od opasnosti. Ne sviđa mi se gledati da je u opasnosti. Teško mi je to", ispričala je Holland.

Na veliku žalost za Holland, Paulson je već snimila i 7. sezonu antologijske serije „American Horror Story: Cult“, koja debitira 5. rujna. A kako je Sarah redateljeva muza, teško da će napustiti American Horror Story samo kako bi Taylor mogala bolje noću spavati.

Holland Taylor gledajte u seriji „Dva i pol muškarca“ od ponedjeljka do petka u 22:50 na RTL2. 

Izdvojeno

Reci što misliš!