Novosti
Vin Diesel najavio „Brzi i žestoki uživo” show pun nevjerojatnih akrobacija i ekstremne akcije

nije im dosta

Vin Diesel najavio „Brzi i žestoki uživo” show pun nevjerojatnih akrobacija i ekstremne akcije

Kako je posljednji film franšize već u prvom tjednu prikazivanja srušio sve rekorde zarada, producenti su odlučili obožavateljima pružiti nevjerojatno oktansko uzbuđenje uživo.

„Brzi i žestoki“ franšiza sastoji se od osam filmova te nekoliko videoigara i kratkih filmova, ali čini se da im to nije dovoljno. Započele su pripreme za niz emisija uživo u kojima će Vin Diesel govoriti o „Brzim i žestokima“  kao Dominic Toretto.

Diesel je nedavno službeno potvrdio vijest na Facebooku i već je kratko govorio o live showu kao Dominic Toretto, za što kaže da nikad prije nije radio. U ovom trenutku detalji su oskudni, ali prvi show bi se mogao održati u O2 Areni u Londonu.

„Brzi i žestoki uživo“ trebao bi započeti sljedeće godine u siječnju. CBR.com je izvijestio da su Chris Hughes i James Cooke-Priest organizatori događaja, a oni su radili i na turneji „Top Gear Live“, što daje nadu da će i ovaj show biti dobar.

Prema istoj objavi CBR-a, „auti s potpisom" iz filma pojavit će se i u showu uživo. A Vin Diesel je izjavio kako će izvoditi neke nevjerojatne akrobacije.

Vina Diesela gledajte u ratnom filmu „Spašavanje vojnika Ryana“ u subotu u 22:50 na RTL-u.  

Izdvojeno

Reci što misliš!